krislemly

Mr.Scrubber | Парфумована вода

Останнім часом все більше відчуваю наближення осені. Взагалі, серпень, завжди відчувався для мене як кінець улюбленого серіалу. Як вечір неділі. Як останній день моря в дитинстві. Для підняття настрою та налаштування на осінні вайби в моєму парфумованому гардеробі зʼявилась новинка від Mr.Scrubber аромат - Spicy Vanilla. Давайте познайомимось з ним ближче.

Верхні ноти: тютюн, квіти ванілі.

Нота серця: спеції, терте какао, сушені груші, тютюн.

Базова нота: квіти ванілі, палене червоне дерево.

Для мене Spicy Vanilla - це какофонія розкішного тепла та витонченості. Він відкривається глибокими землістими нотами тютюнового листа, які переносять в атмосферу старовинних бібліотек з полицями з темного дерева та безкінечними рядами книг. Цей аромат миттєво захоплює увагу своєю багатою, трохи гіркуватою теплотою.

Потім в гру вступає ваніль, додаючи м'якість та насолоду. Її ніжний, кремовий аромат ніби обволікає весь простір, згладжуючи різкість тютюну та перетворюючи композицію на гармонійну та елегантну симфонію.

Ваніль тут не просто насолода, а вишуканий штрих, який робить аромат завершеним, теплим і привабливим. У цьому поєднанні відчуваються розкіш і затишок, баланс строгого і м'якого.

Аромат розкривається теплом прянощів, ніби щіпка кориці, кардамону або мускатного горіха додана в напій, що зігріває.

Вся композиція ніби містить у собі атмосферу осені — свіже, але тепле повітря, хрускіт сухого листя під ногами і насолода останніх сонячних променів, що пробиваються крізь хмари. Цей аромат обволікає та зігріває, наповнюючи кожен момент особливим затишком та спокоєм.

Стійкість у аромату приблизно 7 годин, після чого він стає менш яскравим, більш ніжним і близьким до шкіри, залишаючи після себе тонку солодку вуаль.

Що до шлейфу : він досить сильний. Аромат буквально заповнює всю кімнату, він тягнеться за тобою гарним, довгим, доглянутим, пишним хвостиком. Шлейф довгий, вродливий. Він привертає увагу і манить до себе.

Якщо хтось як і я, хоче зробити наближення осені більш приємни, рекомендую познайомитись з цим ароматом.

15 серпня, 2024
krislemly
15 серпня, 2024