Victto Ria

Новинка від коханого Sol de Janeiro! Чи дійсно приваблює павуків?

Історія знайомства

Я - палка прихильниця продуктів Sol de Janeiro ще до того як це стало мейнстрімом . Вперше, з цим брендом мене познайомила баєр. Все почалось з неймовірно-легкого і зволожуючого, божественно-ароматного бальзаму для губ

Далі перебуваючи за кордоном я мала змогу вперше познайомитись з їх неймовірними містами. Найбільше мені припав до душі їх найменш популярний аромат

• Cheirosa '71 Sol de Janeiro, але для мене то - любов: запах горіхів макадамії, ванілі і поп-корну. Огляд на цей аромат вже доступний за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/20376/

!! Новинка аромат Sol de Janeiro Cheirosa '59 !!

Дізнавшись про їх новинку, я стала заощаджувати на парфумерну мрію, що суттєво відрізняється від інших продуктів лінійки своєю містичністтю і НЕ такою явною гурматикою. В мережі ходять чутки що цей аромат приваблює амазонських павуків, але на правду незвичний аромат просто приваблює поціновувачів парфумерії. Можливо серед них є і представники членистоногих ?

Що по нотах?

Тип аромату: Древесний , гурманський

нота серця : слива, фіалка

нота серця : ванільна орхідея, бурштин

кінцева нота : сандалове дерево, ветивер

- Історія аромату
Sol De Janeiro Cheirosa ’59 натхненний музичним альбомом Chega de Saudade 1959-го року бразильського співака João Gilberto, що випускав композиції у стилі босса-нова , назва альбому перекладається як «Немає місця похмурості». Тож ж спрей усіляко заохочує, підбадьорює та не залишає місця для смутку дарує відчуття теплого літнього сонечка.

- Висновок

Cheirosa '59 - Більш "дорослий" і вечірній аромат серед лінійки містів Sol de Janeiro в ароматі присутня терпкість, вечірність, він пряний, деревинний і не такий гурманський, як інші запахи лінійки. Я навіть не чую заявленої квітковості.

Якщо продовжувати тематику пляжної культури, для мене Cheirosa '59 - це схід сонця з коктелем та друзями, солодка втома після приємного дня на пляжі, вечір, що інтригує продовженням, це вечеря в ресторані, танці, впевненість, загадковість і спокусливий шлейф аромату, що лишився на подушці нового романтичного знайомства.

На кого схожий ?

- Отримавши аромат із першого затесту зрозуміла, що поєднання деяких нот мені нагадує аромат, що я точно вже чула. Найближче що мені вдалось згадати - лімітована колекція Givenchy My Dream.

Звісно, ноти аромату схожі лише частково та й зі збігів по нотах лише сандал.

Але чомусь Cheirosa '59 мені нагадала більш насичену версію Givenchy My Dream.

Також, як на мене Cheirosa '59 чимось нагадав Cheirosa '59

Armani Code women і я дуже здивувалась, що за описом не виявила жодного спільного конпоненту.

Зауважу, що абсолютної схожості таки немає, до того ж сприйняття ароматів у кожної людини індивідуальне.