Mila__Mi

Чи знайшла я серед них свого фаворита?

Крема для рук, це завжди необхідна річ і їх багато не буває. Останнім часом для зволоження рук я черпала крема з баночок (великих баночок з кремами для тіла), оскільки влітку рідко беру з собою тюбики з кремами у рюкзак. Але, вже скоро осінь і зволоження моїй шкірі рук буде вкрай необхідне.

Не довго думаючи обрала набір кремів для рук від Shelly, це новинка бренду. Ну дані крема у бренда вже давно є, а ось набором вони з'явилися тільки нещодавно. В продукції бренду я впевнена у мене було чимало їхніх засобів і усіма ними я була задоволена. Саме крема для рук якраз таки ще не пробувала, тому і обрала цей набір з різними ароматами і екстрактами ⬇️

Набір виглядає дуже ніжно 🌸 і дуже красиво. Кожен кремчик стоїть на підставці, наче новенький одяг у шафці, чекаючий свого часу. Цей набір це прекрасно варіант як для різноманіття кремів для себе, так і чудовий варіант подарунку мамі, подрузі, сестрі, колезі і не тільки.

Напочатку набір був запакований в захисну вакуумну плівку. Пакування напівпрозоре і тут вже можна побачити самі кремчики. Їх тут 3 штуки по 45 мл. Дані крема у бренда представлені і у форматі 250 мл (і я вже визначилася, який з цих кремів я би придбала у більшому форматі 😉) і також у форматі 500 мл.

На зворотному боці є більш детальна інформація про крема: опис кожного крему, їх основних компонентів і повний склад засобів, а також інша інформація.

Всі тюбики стандартні за розміром і кожен має захисну фольгу від першого використання. Відміна їх у різному дизайні та основних складових компонентах.

На даному кремі можна побачити зображення равлика 🐌

У складі можна побачити такі основні компоненти:
▫️мінеральну олію (яка є у всіх трьох кремах) зволожує та утворює захисну плівку, яка запобігає втраті вологи
▫️алантоїн сприяє регенерації і прискореному загоєнню, пом'якшує і зволожує шкіру
▫️екстракт равлика живить суху і подразнену шкіру, стимулює вироблення власного колагену і еластину, який усуває лущення
▫️масло каріте (ши) сприяє зволоженню і відновлює втрату амінокислот, зміцнює нігті і пом'якшує шкіру, підвищує її пружність

Крем якісно зволожує та пом'якшує шкіру рук. Екстракт равлика заспокоює шкіру та знімає почервоніння. Робить шкіру гладенькою, немов у немовля. Причому зволоження тут довготривале, навіть після миття рук, шкіра не відчуває сухості, або стягнутості. Він швидко поглинається (за 1-2 хвилини) і не залишає жирної чи липкої плівки.

Даний крем однозначно мій фаворит, він чудово підійде на будь-яку пору року і я би придбала його у більшому форматі 🌸

На даному кремі можна побачити зображення квітки півонії 🌺

У складі можна знайти такі основні компоненти:
▫️колаген проникає в клітини, заспокоює подразнену і почервонілу шкіру, утворює захисну плівку, яка усуває проблему сухості рук
▫️еластин сприяє регенерації клітин і прискорює відновлення шкіри
▫️екстракт півонії поступово сприяє зростанню здорових і міцних нігтів і робить шкіру більш м'якою і гладкою

Колір білий, текстура легка, як і у попереднього крему.

Аромат а якому напочатку дуже відчутні квітково-фруктові нотки, а через приблизно хвилинку я чую легку квітковість (поєднання півонії з чимось) та ноткою еластину, як в альгінатних масках 😁

Насправді аромат приємний, також легкий та ненав'язливий.

Крем добре зволожує та пом'якшує шкіру, усуваючи відчуття сухості та стягнутості після миття рук. Робить її гладенькою на дотик.

Гадаю, що даний крем чудово підійде на більш теплу пору року: весну-літо-осінь.

На даному кремі можна побачити молекули срібла 🧪

У складі можна знайти такі основні компоненти:
▫️кератин зміцнює, відновлює і додає силу нігтям, запобігає їх ламкості
▫️цитрат срібла забезпечує антибактеріальний захист проти небажаних бактерій і патогенних мікроорганізмів
▫️екстракт арніки відновлює шкіру рук і загоює мікрорани, заспокоює і має протизапальну антисептичну дію

Колір білий, текстура як на мене більш легка, аніж у двох попередніх кремах.

Аромат ніжний та дуже свіжий, якоїсь рідкісної лісової ягоди з ноткою кератину.

Зволожує крем добре, але без довготривалої дії. Також він гарно пом'якшує шкіру.

Для мене особисто це гарний варіант крему саме на літо, бо і зволоження дає і жирної плівки не залишає.

Набір гарний і дає змогу одразу познайомитися з декількома кремами бренду і знайти серед них свого фаворита 😉 І також повторюся, що це справді чудовий варіант подарунку, особливо людині, яка постійно користується такими засобами 💗