Тетянка 🤩

Поговоримо про чудовий кремчик з прополісом By Wishtrend

Поговоримо про чудовий кремчик з прополісом By Wishtrend

З самого початку розкажу про свою шкіру - проблемна, чутлива, часто почервоніння та подразнення, все їй не так 😅 зараз нормальний тип, але до лікування був жирний з постійними висипаннями. Я користуюся кремом 4 місяці й ним повністю задоволена, по відчуттю радості від знаходження скарбів доглядової косметики він на 2 місці, 1 віддаю гелю для вмивання Needly - https://club.makeup.com.ua/post/34200/ 🙃

Цікавившись як компоненти впливають на шкіру я захотіла придбати засоби з прополісом і знайшла найкращий для себе варіант лінійки бренду By Wishtrend (тонер теж дуже хочу спробувати, але так сподобалися за зручністю місти 🥰). Прополіс має антибактеріальні, протизапальні, антиоксидантні властивості, сприяє заспокоєнню шкіри та загоєнню, що якраз потрібно моїй шкірі. В складі також вказані лізат лактобактерій, сквалан й інші корисні інгредієнти. Додаю розшифровку складу.

Сам засіб за текстурою щось середнє між гелем та кремом і це було трохи неочікувано)) Добре зволожує та досить швидко вбирається, мою шкіру прекрасно заспокоює. Щодо дії на запалення не скажу, тому що користуюся Деривою. Перед кремом користуюся тонером Manyo, без сироваток і масок. Крем найкраще підійде для жирної, комбінованої чи нормальної шкіри та все ж ще багато залежить від кількості засобів в догляді 😉

Єдиний невеличкий мінус може бути - ціна, крем має обʼєм 50 мл та його вартість в районі 1000 гривень. Коли знаходжу такий засіб, що ідеально підходить моїй вередливій шкірі то про мінус взагалі забуваю!