ПРИВʼЯЗАЛА ХЛОПЦЯ ЩОБ ЗРОБИ ТИ МАНІКЮР..
Або як я перетворила догляд за руками на ритуал масажу і кайфу😁
Я постійно роблю манікюр у салоні з 2018 року і просто не можу від цього відмовитися. Для мене це не тільки спосіб догляду за нігтями, а й час для себе. Але одного разу я задумалася: а чому б не перенести цей ритуал додому, доглядаючи за руками свого хлопця?🧐
***майстрині манікюру не судіть строго!!!
Мій хлопець завжди нейтрально ставився до своїх нігтів: гриз їх, обривав, і вони були не в найкращому стані . Він ніколи не був проти щоб нігті були доглянуті, але боїться йти в якийсь салон.😅
Зрештою, я вирішила взяти справу у свої руки і зробити йому манікюр вдома. Це не просто догляд, а справжній акт турботи, або маленький домашній заробіток, але зараз не про це😁
Що я використовую?
Відновник пошкоджених нігтів не дорогий, по відгукам досить спірний, але я використовую його вже не мало часу
Рідина для зняття гель-лаку, біогеля "Алое Віра" за свою ціну він чудовий
Апельсинові палички для манікюру, 11 см це класика щоб убрать кутикулу
Олія для кутикули "Ваніль" - цей запах... я від нього балдію, вперше побачила в своєї майстрині і шукала досить довго щоб такий запах був і в духах
То ж ділюсь як це все відбувається
Перед початком я завжди погружаю його руки в невеличку тару з теплою водою. Це я роблю щоб шкіра трішки розмʼякла і йому не було боляче. Процес починаю з апельсинових паличок – акуратно віддаляю кутикулу, щоб не травмувати шкіру. Потім використовую манікюрні ножиці, щоб підрівняти нігті і обрізати кутикулу, на кінець завершаю пилочкою, надаючи їм охайну форму. Під час цього, мій хлопець зазвичай дивиться щось на YouTube, тож у нас є час для себе, але ми при цьому разом.
НАЙГОЛОВНІШЕ ЧЕРЕЗ ЩО ВІН І ПОГОДЖУЄТЬСЯ НА ЦЕ - МАСАЖ🤌🏻
В кінці я завжди роблю легкий масаж рук, щоб процес був максимально приємним і розслаблюючим. Це маленький жест, але він додає особливого тепла у ці моменти. Доглянуті нігті – це важливо, але ще важливіше, що ми знаходимо час для таких простих, але важливих ритуалів турботи один про одного.
А ВАША ПОЛОВИНКА ДОГЛЯДАЄ ЗА СВОЇМИ НІГТЯМИ?😊
Діліться в коментарях 🙌🏻
Коментарі (0)