𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Barbers Dallas Premium Shower Gel

Barbers Dallas Premium Shower Gel

У нас це вже другий чоловічий гель для душу від Barbers. До нього був Miami, який дуже сподобався, тож вирішили спробувати і з іншим ароматом.

Barbers Dallas Premium Shower Gel

Засіб має оригінальний дизайн і зручний формат. Флакон оснащений помпою- дозатором за рахунок чого акуратно дозуються оптимальні порції.

Об'єм великий, складає 500 мл.

У складі містить олію бергамоту і екстракт кедру.

Гель в міру густий, прозорий, зі світло-жовтуватим відтінком. Він має приємний, суто чоловічий аромат, у якому розпізнаються бергамот і кедр. Загалом - це класна цитрусова свіжість з деревинними нотками. Запах яскравий в процесі, але після практично не відчувається, тільки зблизька.

На мочалці гель створює об'ємну і пишну піну, витрачається економно. Засіб ретельно і ефективно усуває забруднення, при цьому очищує м'яко. Заради цікавості пробувала на собі і оцінила його делікатні мийні властивості.

Змивається швидко, не залишає плівки. Шкіра після нього почуває себе чудово, без сухості і стягнення. Після використання відчувається повноцінна чистота і свіжість

Чоловік користується ним із задоволенням. Якщо порівнювати з Miami, то по якості вони однаково гарні і обидва мають топові аромати, які безумно сподобаються кожному чоловіку.