Vikulyk

Ефективний очищувальний мус для проблемної шкіри

Ефективний очищувальний мус для проблемної шкіри
Ефективний очищувальний мус для проблемної шкіри

Сьогодні детально розповім саме про очищувальних мус, оскільки в мене склались повні враженні про цей продукт, а інші засоби хочу потестувати довше, хоча гарний результат бачу і зараз.

Ефективний очищувальний мус для проблемної шкіри

Акне у мене проявилось ще з підліткового віку, але страждаю ним і досі. Думаю люди з такою ж проблемою мене розуміють, адже нам постійно потрібний спеціальний якісний догляд.

Я вважаю, що засіб для очищення дуже важливий для проблемної шкіри, і мені подобається саме формат мусу чи пінки, користуватись ним приємніше, ніж гелем.

Сьогодні зранечку мене хотів ощасливити новенький прищик, який щей дуже сильно почервонів довкола, і це виявилось не даремно, адже я можу продемонструвати вам показовий приклад, як тільки сам мус зняв запалення.

Плямка стала далеко не такого насиченого відтінку і зменшилась, зник свербіж, після вмивання шкіра заспокоїлась і виглядає менш запаленою.

На фото різниця у декілька хвилин, я вмилась мусом і більше нічого не робила.

І це можливо пояснити, адже тут просто ідеальні активні компоненти для проблемної шкіри ( Саліцелат натрію, Хлоргексидин диглюконат - антимікробна дія, Ніацинамід та Азелогліцид- себурегулююча дія, Вітамін Е ,Пантенол, Гіалуронат натрію-зволожуючі властивості, цинк PCA- зменшення запалень і себорегулююча дія, також склад збагачений антиоксидантами.), завдяки ним приглушується прояв акне, очищуються пори, але шкіра не пересушується.

В складі відсутні спирти і SLS, тому засіб підійде для чутливої шкіри.

Мус гарно забирає шкірний жир, шкіра після вмивання матова і добре очищена. Також шкіра менше жирніє напротязі дня, я помітила хорошу себорегулюючу здатність продукту.

Я використовую пінку двічі на день, не забуваючи про SPF.

Висновок. Класний дієвий засіб, яка полегшує життя людини з акне, гарно очищує і вирівнює тон шкіри. Мені подобається вартість і дієвий склад. Приємно, що такий класний продукт, який втре носа дорожчим варіантам (повірте косметики я спробувала багато), не сильно вдарить по гаманцю.