Marinka🌈Rainbow

Mr.Scrubber Peony in Love

Mr.Scrubber Peony in Love
Mr.Scrubber Peony in Love

Всім привіт ❤️

Частину літа я була відсутня у клубі з поважних причин , проте якраз в цей час я відкрила для себе лінійку засобів для тіла від Mr.Scrubber з неймовірним чарівним ароматом Peony in Love. Я придбала собі майже всі засоби з цим ароматом, і вони настільки мені сподобались що хочеться розповісти про кожний окремо.

Почну з того,чим користуюсь кожного дня - зволожувального , парфумованого крему для рук.

Крем для рук знаходиться в м'якій тубі ніжного рожевого кольору , кришка відкручується. Дизайн дуже естетичний - рожевий контрастує з чорною кришкою та таким самим надрукованим шрифтом на тубі, виглядає стримано та стильно. Туба була захищена до першого відкриття фольгованою мембраною.

Об'єм : 30 g

За рахунок невеликого об'єму упаковка доволі компактна і може поміститися в карман джинсів.

Термін придатності : 18 місяців , але після відкриття за рахунок натуральних інгредієнтів в складі, термін знижується до 6 місяців.

Склад:

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Еxtract, Cucumis Sativus Seed Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Allantoin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Squalane,Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum.

Активні інгредієнти: масло ши, олія виноградних кісточок, масло бабассу, сквалан, гіалуронова кислота, екстракти алое, огірка,ромашки та шавлії.

Аромат просто неймовірний - духмяний , квітковий, аромат квітучих півоній. Він дуже літній, яскравий ,дівочий, привертає увагу та компліментраний. Завдяки тому що формула крему парфумована, аромат довго залишається на шкірі рук .

Крем білого кольору,без барвників. Консистенція крему густа, однорідна без включень . Легко розподіляється по шкірі рук та швидко поглинається, не залишаючи при цьому плівки та липкості . Я дуже не люблю на руках масний ефект, тому цей крем ідеально підійшов на літню пору року.

Крем ніжний та невагомий, він залишає на руках ніби шовковисту вуаль. Шкіра рук стає гладенькою та еластичною , помітно зволоженою,але при цьому немає неприємної масності і можна майже одразу брати до рук телефон або інші речі та не боятися що на них залишаться сліди . Ефект триває до миття рук, потім треба поновлювати.

З задоволенням буду використовувати крем.

І величезний плюс бренду Mr.Scrubber що упаковка піддається повторній переробці , а сама косметика не тестується на тваринах 💙

Дякую за увагу 🫶