PolLya

Karl Lagerfeld . Karl Tokyo Shibuya. Парфумна вода.

Karl Lagerfeld . Karl Tokyo Shibuya. Парфумна вода.

За все своє життя ні разу не спокусилась купити ні жодного з парфумерних творінь мсьє Карла. Підходи були, але після пари блоттерів , на яких красувались якісь ( як на мене) невпевнені, чимось знайомі і трішки старомодні аромати, я ішла до більш напористих, гучніших і яскравіших опусів.

От і цього разу, підійшовши до стенду я, майже не вибираючи, взяла одну з пляшечок, бризнула на блоттер і, подібно бджілці, що відпочивши на яблуневому листочку, збирається летіти до ароматного, повного ніжного пилку гречаного поля, збиралася переходити до нуар робів та опіумів. Але натомість підізвала консультанта і повідомила йому: мадам зробила вибір.))

Я не знаю, як пояснити причину покупки. Адже парфум мені здається молодіжним, світлим, легким, ніжним. Як ніжно - рожеві щічки дитини. Чудно повестись після 40 років на таку тему. Але надворі був кінець квітня, сонце не палюче, вітерець лагідний, а квіти ,що розквітали , ще не змішувались в какофонію медоносних ароматів, а чітко і гордо вели свою ароматну лінію. Ось тюльпан, а поруч нарцис - і вони пахнуть окремо навіть в букеті. Так і ці парфуми : вони не змішались в магазині з іншими ароматами. Не стали продовженням твору з попереднього затесту. Ні , навпаки, це ніби в парфумерний магазин ввірвався вітерець з вулиці. Ввірвався і розбив навпіл всю важкість парфумних масел, відтінив своєю рожевоквітковою ніжністю важкі шипри і сонячним теплим промінцем всівся на волосся. Доречі, Карл Токіо мені найбільше сподобався на волоссі.Це стійкий, піоново- трояндово- цитрусовий аромат, який на сонці не важчає, не зникає, а лише додає повітряної терпкості.

Дійсно дівочий аромат, який не дуже підходить жінкам за 40. Особисто я , з поваги до аромату( і з бажання відчувати гармонію з цим витвором мистецтва))) навіть захотіла трішки висвітлити волосся, щоб полегшити образ. І дійсно, відчула, що ми з парфумом стали "партнерами", командою. З самого ранку і майже до вечора я відчувала його поруч. Аромат тримався рівно, в базу іти не поспішав( який подарунок для власниць гарячого типу шкіри!). Шлейф був десь на 1-2 метра і відчувався свіжим ненав'язливим вітерцем.

Звичайно, після покупки Карла, я ознайомилась і з відгуками інших пані і панянок про парфум. Я чесно внюхувалась і шукала ,і чекала, і боялась дочекатись різних там розсолів, огірків та кропу. Але ні, я цього не дочекалась. Парфум вірою і правдою прослугував мені "омолоджуючим зіллям" аж до літа.

Влітку, з настанням спеки ,я його відставила відпочити. Не хотілось весняну легкість парфуму обтяжувати літнім важким повітрям. Один раз надягла , щоб побачити, як він справиться зі спекою і вологою . І все добре, той же свіжий і ніжний аромат, але так дивно влітку відчути весну. Як скуштувати свіжий кавун взимку. Цікаво, але недоречно. Ні- ні. Ніякого розпеченого сонцем асфальту, ніякого важкої спекотної вологості . Токіо - це аромат прозорого повітря, ніжних троянд, і рожевих від свіжого вітерця щічок.