☕️ Karina ☕️

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

✨️Найдорожчим у моєму арсеналі виявився парфум Versace Crystal Noir.

Тип аромату - квітковий, східний.

Початкова нота: Імбир, Кардамон, Перець
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Гарденія, Півонія
Кінцева нота: Амбра, Мускус, Сандал.

Аромат не з легких, але як я його полюбляю. Він дуже стійкий, вистачає 1 пшику. Залишає розкішний шлейф. Він містить щось пряне, східне, тепле.

✨️Також знайомлю Вас із своєю знахідкою для літнього часу - Medi peel dutch tea Балансувальний крем для обличчя з чайним деревом.

Він має дуже легеньку текстуру. Інтенсивно зволожує та заспокоює, має антибактеріальні, ранозагоювальні властивості, залишає приємний ефект сяйва, регенерує, ще він на MLE, запобігає сухості, підвищує захисні функції.

Із активних компонентів - алантоїн, аргінін, бетаїн, вітамін е, гіалуронова кислота, жожоба, макадамія, ніацинамід, пантенол, примула вечірня, центелла, цинк, чайне дерево.

✨️І ще моя любов, яку я рекомендувала вже не знаю скільки разів - Сонцезахисний гель SPF50 PA++++ Holika holika aloe.

Він ефективно блокує UVA та UVB промені завдяки високому SPF50. Також зволожує шкіру, вирівнює тон та заспокоює почервоніння та подразнення. На хімічних фільтрах, не потребує частого оновлення. Водостійкий. Дуже легенька та приємна текстура. Не жирнить, не вибілює. Чудовий варіант для щоденного використання.