Такий різний Pyunkang Yul
фаворити і розчарування
Всім привіт! Наразі користуюся одразу двома тонерами від одного відомого корейського бренду і не можу не поділитися з вами своїми враженнями.
Тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul Essence Toner мене реально здивував, адже коли після вмивання використовуєш тонер, то аж ніяк не очікуєш, що він почне сушити шкіру. Про цей дивний ефект я вже чула від наших дівчат з клубу, тому не дуже здивувалася (на той момент у мене вже був у запасі цей тонер - тому було пізно). Текстура тонера густенька і ніби то поживна, але якщо дуже швидко (я би навіть би сказала моментально) не нанести якесь зволоження - крем чи сироватку, то починає сушити. Ось такий парадокс.
оцінка 2/10
Заспокійливий тонер Pyunkang Yul Calming Deep Moisture Toner мені сподобався набагато більше. Це вже моя друга пляшечка. Першу брала і торік і була дуже задоволена. Наразі вважаю цей тонер майже взірцевим (після мого улюбленого від COSRX, адже там є ще й оприскувач). Дає гарне базове зволоження, не сушить як попередній продукт. Можу сміливо рекомендувати.
оцінка 9/10
Ніжні ватні диски Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pad цю штуку я взагалі не зрозуміла. Подивилася як корейські блогери роблять собі масочки із цими падами і тонерами і собі захотіла так само. Але виявилося, що розхід тонера просто гігантський... навіть на цей тоненький пад. Так результат гарний, але щодня я цим займатися не хочу, бо банально лінькі. Зробила я так рази три максимум і на більше мене не вистачило. Змивати цими падами косметику, або лак з нігтів дуже незручно. Міцелярка тече в очі, а для зняття лаку дисків такої товщини потрібно штук 10. Одним словом - забагато мороки. Вдруге я таке не куплю.
оцінка 2/10
Розкажіть мені про своїх улюбленців від цього бренду, а якщо у вас були описані продукти, то який досвід з ними мали?
Коментарі (0)