Гібридна косметика ViSTUDIO
Відкритя сезону
Я скептично ставлюся до косметики під гаслом «інновація». І справа не втому, що я не вірю у відкриття та новітні розробки. Просто мене важко вразити і у більшості випадків я не розумію, у чому ж полягає та сама унікальність, яку мені обіцяли. У цьому дописі я розкажу про свої враження від нового для мене гібридного бренду ViStudio. І взагалі спробую розібратись, що ж таке ця гібридна косметика та у чому її переваги.
Концепція брену
ViStudio поєднали косметику luxury-сегмента з доглядовими формулами (дерматокосмецевтикою). Також бренд позиціонує свою косметику як професійну, при цьому вона цілком адаптована для домашнього використання.
У мою колекцію потрапили три продукти, які стали основою щоденного літнього мейкапу. Почну з найулюбленішого - мінерального консилера.
Vistudio Fluid Mineral Concealer
Якщо ви шукаєте мегаперекриття - він вас не вразить. Але якщо вам потрібен продукт, який освіжить погляд і не забʼється у складочки - це до нього. Я маю досить виражені темні кола, але нехай будуть помітні вони, ніж сіточка дрібних зморшок (а саме цим грішать «замазки»).
Від виробника
- підходить для найчутливіших очей. Це дійсно так, відчувається комфортно на шкірі, не пече і не сушить.
- ідеально маскує недоліки. Я би сказала, що перекриття на 60%, але ефект максимально натуральний. Такий, ніби ти нарешті виспалась)
- у складі мінеральні компоненти (мікрочастинки напівкоштовних каменів, таких як турмалін і цитрин). Я не дуже розуміюсь на мінеральній косметиці, але склад тішить.
- формула збагачена вітамінами А і Е, які захищають від ультрафіолету та запобігають старінню чутливої шкіри навколо очей. А це вже про «гібридність», консилер не тільки маскує, але і доглядає. Щодо останнього поки сказати нічого не можу, але флюїдна текстура лягає ідеально навіть на непідготовлену шкіру, без крему чи бази.
- підходить для молодої та вікової шкіри. Вважаю, що це дійсно так. Молоду шкіру він не обтяжить, а вікову - освіжіть і гарно зволожить.
Моя оцінка - 5/5. У спеку переважно наношу тільки його, сонцезахисну пудру і відчуваю максимальний комфорт.
ViSTUDIO Perfect Complexion Improver & HD Concealer
Найлегший тональний крем, який у мене колись був. І це саме те, що я шукала на літо. Зараз у мене майже немає запалень, проте інколи хочеться заблюрити шкіру і приховати постакн е та пігментацію.
Текстура - легка, наче найніжніший флюїд. Його я також наношу без підготовки, просто на очищену шкіру. Перекриття - середнє, тож фанаткам рідкого фотошопу не підійде. Але якщо ви шукаєте варіант «натюрель», який не забʼє пори і гарно зволожить - рекомендую.
Щодо консилера, який вбудовано у кришечку - це дуже зручно, можна брати з собою і підправляти мейкап продовж дня. Ось він маскує на 10 з 10, хоч синці, хоч почервоніння. Якщо вам подобається залізобетонне перекриття - можете обійтись одним тюбиком на всі випа дки життя.
Vistudio Bronzing powder
Зізнаюсь: це другий бронзер у моєму житті. Хоча трохи не так: другий бронзер, який я не віддала подрузі, а вирішила користуватись сама. Сподобався, бо:
✅ Має адекватний колір (природній і не рудий)
✅ Непогано поєднується із моєю світлою шкірою
✅ Пігментований рівно настільки, щоб бути помітним і легко тушуватись
✅ Стійкий протягом дня, навіть у спеку на жирній шкірі
✅ Можна використовувати замість тіней
✅ Не забиває пори
✅ Має класний дизайн - мозаїка з декількох відтінків, які підлаштовуються під ваш тон
І, здається, мені цього бронзера вистачить на декілька років, бо не пилить і розходується економічно.
Мій мінімаліст задоволений: три засоби покрили 80% моїх потреб у щоденному літньому мейкапі🥰
Коментарі (0)