PolLya

Бамбукова зубна щітка Viktoriz Premium

Бамбукова зубна щітка Viktoriz Premium

Отримання зубної щітки Viktoriz в подарунок від Мейкап стало для мене не лише приємним і корисним гостинцем, а й приводом для посмішок.

Відкривши пакет з подарунком , я виявила щіточку з рожевими ніжними м'якими щетинками , яка була на "ніжці" з п'яточкою того ж милого кольору. Щітка дуже надійно тримається " на ногах" і поруч з класичними серйозними сестричками має веселий і оптимістичний вигляд.

Тиждень я милувалась цією іграшкою, та зрештою захотіла затестити подарунок. І він виявився дуже комфортним у використанні.
Ручка щіточки зручного розміру, не ковзає в руці ні відразу, ні після потрапляння на неї води чи піни від зубної пасти. Щетинки розміщені по довжині в 4 ряда, а по ширині у 9( що ні занадто, ні замало), міцно тримаються, не випадають ні при чистці зубів з "особливою ретельністю", ні з часом. Кожна зі щетинок в пучках ніби заточені вверху і тому проникають акуратно у проміжки між зубами. Добре дістають до всіх куточків, тож відчуття чистоти після чистки зубів 100%! А це теж не меншважливий привід до посмішки. Ще на "ніжці" щіточки є емблема виробника Viktoriz - ковбой на коні. Це для мого сина було теж приводом до милих жартів про мамину " круту" ковбойську рожеву щіточку. ))

Бренд Viktoriz пропонує нам зубні пасти, зубні щітки і набори. Цікаво буде спробувати і інші їх продукти. А свою рожеву щітку я точно ще не раз повторила б.







Бамбукова зубна щітка Viktoriz Premium
Бамбукова зубна щітка Viktoriz Premium