Шампунь для жирного волосся Inebrya Shampoo Balance
Привіт! Я користуюсь цим шампунем близько 3х місяців, тож можу розповісти про ефект, а також про всі переваги та недоліки👇🏻
Ефект:
шампунь дуже добре очищує шкіру голови. Я промиваю голову два рази, і в мене ніколи не було жирного ефекту, як було від інших шампуней.
переваги:
- Консистенція; шампун і не рідкий, і не густий. Дуже добре піниться, за рахунок чого баночки вистачає на приблизно 2 місяці (якщо мити голову кожні два дні). Добре очищує.
- запах; засіб має дуже приємний солодкий запах, який тримається на волоссі ще 2-3 години після миття.
- упакування та дизайн; баночка на 300мл є достатньо компактною. дизайн мінімалістичний, хоча й достаньо цікавий.
- шампунь містить декілька видів олій у складі, за рахунок чого волосся без додаткових засобів виглядає дуже добре.
- упакування цілком безпечне для екологічного стану планети, оскільки пластик легко переробляється.
Недоліки:
- Засіб тестується на тваринах, що є дуже великим мінусом.
- у складі шампуню є сульфати, які добре очищують, однак різкий їх вплив може стимулювати сальні залози на шкірі голови, що призведе до збільшення вироблення жиру та, натомість, швидше жирніє волосся.
- волосся жирніє як завжди, хоча виробник запевняє, що засіб регулює надмірне виділення шкірного жиру.
висновок:
на мою думку, цей шампунь більше підійде для комбінованого, а не жирного волосся. А також його слід використовувати 1-3 рази на два тижні, тобто не на постійній основі
Коментарі (0)