Ірина 🦋

Якщо подобається Tom Ford Lost Cherry- цей гель для тебе!

Avenue Des Parfums це дость новий український бренд із Дніпра 🇺🇦 який робить засоби з чарівними ароматами серед яких парфуми, місти, гелі для душу та аромати для дому.

Парфуми та місти для тіла я поки що на жаль не встигла спробувати, тому про них нічого сказати не можу, за те у мене є парфумований🌸 гель для душу 🧴, про який я хочу вам розповісти!

Почну з того, що мою увагу привернув стильний зовнішній вигляд цих гелів, коли я побачила їх в оглядах у дівчаток, і мені захотілося дізнатися про них детальніше. Прочитавши опис ароматів і незважаючи на мій піврічний запас гелів 😂 який зібрався на даний момент, я захотіла спробувати цей засіб

Пакування: Дуже компактний матовий пластиковий флакон із зручною кришечкою фліп-топ. Об'ємом 200 ml

Зовнішній вигляд: Прозорий гель, досить густої консистенції.

Аромат: На даний момент лінійка гелів для душу представлена ​​4 ароматами.

Я люблю вишневі аромати у парфумерії, тому мій вибір був очевидний! У моїй колекції достатньо ароматів з вишневою нотою, таких як Lost Cherry від Tom Ford, Angels' Share By Kilian, Attar Collection Khaltat Night, Cherry Bouquet Afnan, Ambre D'Alexandrie Boucheron, Essential Parfums Divine Vanille якщо вам подобається якийсь із цих парфумів, або якісь інші з нотою вишні 🍒та мигдалю, раджу спробувати вам цей ароматний гель від Avenue Des Parfums. Аромат чути як тільки відкриваєш кришечку, він теплий та томний.

Cherry Osaka - чарівний аромат, який переносить вас до столиці східної краси та елегантності Осаки 🏯. Оберіть частину східної 🇯🇵 загадки та жіночності для вашого щоденного образу.

Верхні ноти аромату розкриваються яскравою гіркістю мигдалю, соковитою чорною вишнею і нюансами вишневого лікеру, надаючи аромату особливої солодкості. Ноти серця відзначаються вишнею, сливою, турецькою трояндою та жасмином самбак, створюючи композицію східних квіткових нот.

Базові ноти включають боби тонка, ваніль, корицю, перу бальзам, бензоїн, сандал, гвоздику, кедр, пачулі і ветивер, які додають аромату стійкості та глибини.

В ароматі перераховано дуже багато нот, але основне що я чую, це вишневий лікер 🍷 і легка ціанідність-деревна гіркота мигдалю, яка підкреслює гурманські вишневі 🍒ноти, і властива багатьом вишневим ароматам + боби тонка. Інші ноти для мене не так яскраво виражені, загалом аромат звучить дуже гармонійно та парфумерно, композиція достатньо високоякісна. Як на мене, він не надто насичений, тому підійде як любителям гурманських ароматів, так і тим хто не любить надто важкі аромати 🌸

Піниться 🫧 гель нормально, для мене більш ніж достатньо, утворюється легка та пухка хмаринка ☁️ піни. Консистенція досить густа, тому витрата повинна бути економною, для мене лише один мінус, мені хочеться його щоразу додати ще й ще, щоб продовжити насолоду його ароматом 😁 У ванній кімнаті стоїть чудовий аромат, який чутно ще деякий час після душу, помітила це коли чоловік 🙋🏻‍♂️мився цим гелем, і я зайшла після нього у ванну кімнату. На тілі аромат нажаль не залишається, принаймні, я цього не помітила, але все ж таки це гель для душу, і його головне завдання це очищення тіла. Для насолоди ароматом після, у бренда є парфум та спрей для тіла 😉

Гель добре та не агресивно очищує шкіру 🧽. Він має формулу, збагачену зволожуючими компонентами, тому після душу не має відчуття стянутості чи дискомфорту, лише чистота, свіжість та посмішка від насолоди 🥰

Так само, що важливо особисто для мене, продукція цього бренду не тестується на тваринах 🐁

Якщо вам подобається цей аромат, раджу спробувати ще скраб https://club.makeup.com.ua/post/49408/

А вы вже маєте засоби від Avenue Des Parfums?

Для вас Avenue Des Parfums має інші гелі :

Avenue Des Parfums Midnight Nice

Avenue Des Parfums Style Milano

Avenue Des Parfums Royal Monaco

Дописи про мої інші засоби від цього бренду