Аніта

Estem Comfort

Estem Comfort

Інколи буває так, що іноді так хочеться розслабитися, змінити обстановку, ритм життя. Вибратися на природу з друзями, відпочити десь в спокійному місті, або просто поїхати на декілька днів з палатками у ліс. Я обожнюю такі поїздки, вони допомагають розлабитися, звільнитися від думок і просто відпочити.

Поїздки до лісу, або схожі міста це добре, але для мене завжди ставало питання прийнятя душу в таких місцях. В цьому плані я людина комфорту, мені потрібна гігієна тіла та відчуття чистоти. Зрозуміло, що коли ти їдешь на тиждень, або навіть на декілька днів, то не будишь тягнути з собою бочку води і купу засобів для душу, не зовсім зручно і кропітливо. Тому в мене виникло питання як можно вирішити цю проблему. І я замовила собі одноразовий душ "Estem Comfort" - це оптимальне рішення для підтримки особистої гігієни за умов обмеженого доступу до води. Цей продукт не тільки ефективно очищає шкіру, а й забезпечує відчуття свіжості та комфорту протягом усього дня. Це сучасна чарівна паличка в таких умовах.

Пакетик дуже зручний, він не займає купу місця, в составі комплекту:

- мильна губка 200х120 мм. Матеріал: поліестер 100%.
- Рушник 500×300 mm. Матеріал: целюлоза 70% поліпропілен 30%.

Estem Comfort
Estem Comfort
Estem Comfort
Estem Comfort

Основні переваги:

Глибоке очищення: Ідеально очищує шкіру від будь-яких забруднень,
Простота використання: Не вимагає змивання та не залишає липкого залишку, забезпечуючи швидке та ефективне використання.
Гіпоалергенність: Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу та проблемну, не містить спирту та штучних консервантів.
Дерматологічно протестований: Збалансований рівень pH 5.5 гарантує найкращий догляд за вашою шкірою.
Універсальне використання: Можна використовувати для інтимної гігієни та в будь-яких умовах

Раніше такими штучками я не користувалася, скажу навіть більше я не і бачила їх. Потрібно було щось вигадувати, щоб хоч якось помитися. Зараз це сучасний засіб, який стане в нагоді на природі чи навіть десь в дорозі.

Спосіб викристання їх дуже простий, як то кажуть - просто додай води. Гарно пінеться, мені вистачає на все тіло. Змивати не потрібно, у комплекті йде рушничок яким потрібно витерти піну. Не залишає липких або мильних слідів.

Одноразовий душ досить добре справляється з забрудненням, не сушить шкіру, після викристання відчуваєшь себе комфорто, а головне чисто. Не визиває подразнинь або інших алергічних реакцій. Тепер ці пакетики завжди зі мною