арабські олійніі парфуми
бюджетна знахідка, 3 аромати на літо 🏝️
раніше я думала, що всі арабські парфуми це важкі східні солодкі аромати. але це хибна думка. сьогодні оглядаю чудові солодкі, фруктові, квіткові аромати.
олійні парфуми йдуть в невеликому об'ємі, з роликом, що для мене є супер зручним. на одяг не нанесеш, правда, але можна кинути в сумку та поновити за потреби.
як на мене, масляні парфуми не дуже стійкі, залежно від аромата, звісно, але в середньому вони будуть з вами 3-6 годин.
Bali від Al Rehab 🍧
Тип аромату: солодкі
Початкова нота: Диня
Нота серця: Ваніль, Манго
Кінцева нота: Жасмин, Морські ноти
найкращий аромат який тільки в мене був! ніжне молочне морозиво з дині, яке ти смакуєш на узбережжі моря. трохи пізніше проявляється тропічна смаченька ваніль. ну просто смакота!!
Zahrat Hawaii від Al Rehab 🍹
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Ананас, Кокос, Піна Колада
Нота серця: Карамель, Полуниця, Цитрус
Кінцева нота: Деревинні ноти, Екзотичні квіти
морем насолодились, перебрались до бару і насолоджуємося кисло-солодким коктейлем. десь там ще кисленька полуничка і ароматні квіти.
не такий солодкий як попередній, але все ще дуже тропічний та літній.
Lovely від Naseem 🌸
Тип аромату: фруктові, квіткові
Початкова нота: Абрикос, Малина, Персик, Ананас, Маракуя
Нота серця: Ваніль, Сандалове дерево, Троянда, Жасмин
Кінцева нота: Мускус
ніжний легенький аромат, це ягіди, квіти, якась ранкова свіжість, чистота. спочатку доволі свіжий, потім віддає ванількою. так і хочеться наносити його перед побаченням. підійде, до речі, і на весну. а ще тут більший флакончик, ніж в попередніх.
раджу всім спробувати хоча б 1 масляний парфум, до того ж вони дуже бюджетні.
пишіть в коментарях, чи маєте парфумерних фаворитів від Al Rehab або інших фірм 🥰
наступним буде огляд парфумів на осінь, дуже солодких, ванільних та пряних
Коментарі (0)