Marinka🌈Rainbow

Дбайливе очищення від IN.TUMNO

Дбайливе очищення від IN.TUMNO
Дбайливе очищення від IN.TUMNO

Всім привіт ❤️

В житті кожної жінки бувають моменти,коли шкіра інтимної зони потребує більшого, ніж просто очищення. Критичні дні, дискомфортні стани пов'язані з порушенням мікрофлори , або ж коли з'являється подразнення після гоління. В такі моменти хочеться щоб засіб для очищення був найніжнішим. Мій вибір, який перевірений вже не одним роком користування - гель для інтимної гігієни Intimossi від українського бренду In.tumno.

Він має повністю натуральний та безпечний склад , а ПАР виключно рослинного походження.

Дбайливе очищення від IN.TUMNO

Гель знаходиться у флаконі пляшечці з прозорого пластику циліндричної форми , це дозволяє легко бачити вміст , а також оцінити кількість залишкового продукту. Дозатор вакуумний, за допомогою натиску на помпу дозує продукт без необхідності відкручування кришки, що дуже зручно. Завдяки механізму блокування можна перевести дозатор в непрацююче положення, це дозволяє брати засіб з собою та не хвилюватися що рідина витече у сумочку. Дизайн стильний та мінімалістичний. Етикетка - наліпка з логотипом бренду , надрукованою на ній необхідною інформацією, складом та строками використання, приємного бузкового кольору, такий колір використовується і в інших засобах для догляду від In.tumno. Особисто мені подобається, коли декілька продуктів з лінійки витримані в одній кольоровій гамі .

Об'єм : 200 мл

Гель Intimossi прозорий,відносно рідкий, при користуванні утворює легку , не щільну піну, яка легко змивається теплою водою. Якщо придивитися на яскравому світлі ,то можна помітити що гель містить в собі невелику кількість дуже дрібних блискіток. Але не варто хвилюватися, адже вони природнього походження.

Аромат неймовірний, дуже ніжний , схожий на зелений персик або квіт персика. Абсолютно ненав'язливий.

Склад гелю складається з натуральних інгредієнтів і не містить sles,sls,парабенів, барвників,хлориду натрію та спирту.

Активні інгредієнти : алантоїн, молочна кислота, d-пантенол, бісабол,бетаїн та фітокомплекс з 7 цілющих екстрактів

Гель має подібний до жіночої мікрофлори p-H 4,7. Це дозволяє контролювати PH середовище інтимної зони.

Знайомство з гелем в мене розпочалось в період підвищеної потреби делікатного очищення і за цей час він не викликав в мене жодної негативної реакції. Так як формула складається виключно з рослинних ПАР , гель запобігає сухості та стягнутості шкіри, а також заспокоює та захищає інтимну зону від подразнення. Консистенція гелю дуже м'яка та лагідна до шкіри, після жодного подібного гелю в мене не виникало такого відчуття свіжості та чистоти як з цим. А ще, завдяки вмісту d-пантенолу ,гель чудово заспокоює шкіру після гоління, загоює мікро порізи та не дає розвитися запаленню та травмованих ділянках шкіри.

Гель підходить для щоденного використання. А ще ! Я спробувала його як засіб для вмивання і скажу що цей засіб також врятує подразнену шкіру обличчя.

Якщо ви ще не знайомі з брендом IN.TUMNO, то дуже раджу звернути увагу, адже окрім натуральності , це дуже якісні продукти , наповнені лише корисними інгредієнтами . Щодо засобів для жіночого догляду,то вони перевірені вже особисто мною та моїми знайомими не один рік , і потім далі рекомендуються іншим дівчатам та жінкам.

Дякую за увагу 🫶