MERMADE

Незамінний супутник для подорожей

Незамінний супутник для подорожей

Плануєте відпустку або подорож? Компактні та стильні набори у косметичці Mermade стануть вашими незамінними супутниками. Вони універсальні, яскраві та створені, щоб дарувати радість.

Try Kit набір для догляду за обличчям

Те що треба для гарної та сяючої шкіри – балансуючий гель для вмивання, ензимна маска для очищення шкіри та зволожуючий крем. Цей набір забезпечує комплексний догляд за шкірою обличчя, а зручна рожева косметичка додає стилю і дозволяє завжди мати улюблені б'юті-продукти під рукою.

Daily Routine комплексний догляд за волоссям та шкірою

Все найнеобхідніше у відпустці – мініатюрки шампуню та кондиціонеру, щоб волосся завжди було сяючим та доглянутим і балансуючий гель для вмивання. Цей набір дозволяє вам бути готовими до будь-яких пригод, забезпечуючи чистоту та свіжість, а яскрава косметичка додасть позитивних емоцій.

Try Kit для догляду за волоссям

Для тих, хто піклується про здоров'я та красу свого волосся – скраб-пілінг для шкіри голови, travel-size шампунь та кондиціонер. Комплексний догляд у компактній рожевій косметичці стане помічником у догляді та окрасою ванної кімнати.

Countrycation набір для подорожей

Будь свіжим та захищеним від сонця у будь-який час разом з парфумованим гелем для душу, ароматним дезодорантом та сонцезахисним бальзамом для губ. Цей набір створений для тих, хто бажає подорожувати з легкістю, не обтяжуючи себе габаритним багажем.

Night In Paris

Мрієте про романтичну подорож до Парижа? Цей набір перенесе вас у нічні вулиці міста кохання з парфумованим гелем для душу, лосьйоном для тіла та кремом для рук або парфумованим містом для тіла.

Wanderlust

Ідеальний набір для тих, хто живе мрією про нові відкриття. Парфумований лосьйон для тіла, гель для душу та крем для рук з ароматом Wanderlust створені, щоб супроводжувати вас у кожній подорожі.

Champagne

Якщо бажаєте додати трохи розкоші до своєї подорожі або повсякденного догляду. Обирайте Champagne - гель для душу, лосьйон для тіла та крем для рук.

Кожен набір у косметичці Mermade створений з урахуванням потреб сучасних мандрівників. Компактна і якісна косметичка дозволяє взяти з собою всі необхідні засоби, не займаючи багато місця у валізі чи сумці. Вона чудово підходить для подорожей, коли потрібно мінімізувати багаж, але при цьому не хочеться жертвувати якістю догляду.

Ці набори у косметичках не тільки зручні у використанні, але й чудово підходять як подарунок. Вони стануть прекрасним вибором для друзів, рідних або колег, незалежно від приводу. Яскравий дизайн і універсальність цих наборів роблять їх ідеальним варіантом для святкових подій або просто як знак уваги