Missmili

Avenue Des Parfums Green Florence

Цього тижня я відкрила для себе новий український бренд Avenue Des Parfums. Одразу звернула увагу на аромат Green Florence, який обіцяв бути свіжим і легким—саме тим, що мені зараз найбільше до душі.

Парфум представлений у стильному скляному флаконі об’ємом 50 мл, який виглядає лаконічно та елегантно. Розпилювач працює чудово, створюючи ніжну, майже невагому хмаринку аромату.

Green Florence—це фруктово-квітковий аромат із нотками акватичності та свіжості. Початкові ноти м’яти та фіалки додають композиції свіжості й легкості, тоді як у серці розквітає жасмин. Завершують ароматні акорди кедр, який урівноважує квіткову композицію, лабданум, що надає пікантної нотки, і цукор, який додає трохи солодкості у життя.

Аромат відчувається свіжим, акватичним; особливо цікаво поєднуються солодка м’ята та квіти, створюючи ніжну, освіжаючу композицію. Він нагадує прохолодний, солодкий м’ятний чай—ідеальне поєднання для спекотного дня!

Green Florence—чудовий вибір для літа: легкий, освіжаючий і абсолютно ненав’язливий. Як і більшість свіжих парфумів, він не має не велику стійкість—2-3 години, але на волоссі залишається на довше.

Цей аромат близький за духом до Armani Acqua di Gioia, який я давно хотіла спробувати в повній версії, але поки не склалося.

Можу сказати, що Green Florence—відмінна альтернатива, яка вчетверо дешевша, але зовсім не поступається за якістю!

Green Florence—це ідеальний аромат на щодень!

16 серпня, 2024
Missmili
16 серпня, 2024