saumary

Розкішний люкс в пляшечці гелю для душу

Розкішний люкс в пляшечці гелю для душу
Розкішний люкс в пляшечці гелю для душу

У світі розкішного догляду за шкірою, гель для душу від Avenue des Parfums займає перше місце, без перебільшень!

Від зовнішнього вигляду пакування до аромату та текстури, усе занурює у світ досконалості та вишуканості. Поговоримо про все по черзі💛

Розкішний люкс в пляшечці гелю для душу
Розкішний люкс в пляшечці гелю для душу

Стильний флакон з елегантним дизайном 100% додасть нотки розкоші до вашої ванної кімнати. Він виконаний з міцного прозорого пластику, на якому розміщена велика наліпка дуже приємного бронзового кольору, на ній є уся необхідна інформація про засіб.

Гель для душу представлений у флаконі об'ємом 200 мл, з дуже зручною кришкою фліп-топ, яка добре закривається, можна не боятись, що засіб витече, якщо його брати з собою в подорож.

Гель для душу має прозорий колір та дуже приємну консистенцію, вона не надто рідка ближче до в’язкої. Вважаю, що саме така текстура забезпечує економне використання продукту. Невелика кількість гелю легко піниться, що дозволяє насолоджуватись розкішним очищенням без зайвих витрат. Я пробувала використовувати його як з губкою, так і без, в обох варіантах достатньо невеликої кількості засобу для отримання чудового ефекту.

Гель для душу Royal Monaсо має дуже смачний арома, що відразу переносить в атмосферу розкішного спа. Кожна нота продумана до дрібниць, створюючи неповторне відчуття чистоти та свіжості.

Початкова нота: Ківі, Ревінь, Рожевий перець

Нота серця: Жасмин, Кавун, Цикламен

Кінцева нота: Лимонне дерево, Мускус, Сандал

Вперше коли я тільки відкрила кришечку, я відчула цей неймовірний аромат і зрозуміла, що він мені дуже нагадує парфуми які вже давно є в моєму списку бажань, а саме це

L'Imperatrice Dolce & Gabbana.

Гель дбайливо очищає шкіру, не пересушуючи її. Ідеально підходить для будь-якого типу шкіри. Найбільше я задоволена тим, що аромат залишається на тілі на довго, а якщо використовувати в доповнення спрей для тіла з таким же ароматом цієї серії, стійкість буде неймовірною, такий набір з легкістю зможе замінити парфуми.

Дуже раджу спробувати гель для душу саме з ароматом Royal Monaсо дівчатам, які є прихильницями парфуму Імператриця.

Також в Avenue Des Parfums представлені й інші аромати гелів, тому я впевнена, що кожна знайде свій ідеальний аромат.

Раджу скоріше знайомитись з брендом Avenue Des Parfums, якщо ви ще не знайомі, я впевнена, що продукти цього бренду стануть вашими улюбленими елементами щоденного догляду. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує не лише ефективність, але й розкіш у кожному дотику🧡