Туш Pierre Rene
Pierre Rene Elegance Volume Mascara
Моє знайомство з брендом Pierre Rene розпочалось з цієї туші. Я трошки ознайомилась з інформацією про нього, продукція бренду регулярно перевіряється офтальмологами та дерматологами, і відповідає міжнародним стандартам. Виробник - cruelty free , тобто, не тестує продукцію на тваринах.
Перші враження на мене справило пакування. Туба зроблена з якісного пластику, золоті написи не затерлись, а головне вона важкенько відчувається у руках🖤 це приємно.
Також на флаконі є захисна наклейка, яка розривається у зоні кришки при першому розкритті.
Форма щіточки у вигляді пісочного годинника, силіконова, щетинки різної довжини. Текстура туші одразу готова до використання (іноді нові туші рідкі і їм потрібен час щоб розмалюватись). Обмежувач добре знімає залишки і продукту на щіточці залишається якраз достатньо👌
Ефект на віях (один шар)
Фарбуватись тушшю зручно, щіточка гарно підхватує вії від низу до кінчиків та добре їх профарбовує і розділяє. Колір насичений і пігментований.
Подивіться як красиво вії виглядають профарбованими в один шар. Я бачу ефект об’єму та подовження. При цьому вони виглядають природньо і легко, та погляд стає виразнішим.
Два шари
Нашаровується туш добре, немає грудочок, вії не зліплюються в павучі лапки. Вони стають ще об’ємнішими і виразнішими, при цьому виглядають елегантно без обтяження.
За якістю туш мене вразила - вона не осипається, добре тримається, протягом дня виглядає чудово! На верхній повіці практично не відбивається (хоча у мене відбиваються майже всі туші).
Змиваю її міцелярною водою або гідрофільною олією.
Туш підійде якщо ви любите легкий природній ефект без обтяження, а також таким дівчатам як я - бо вона нашаровується і робить вії яскравими, а погляд виразнішим.
Також приємно, що в основі формули - біотин і вітамін Е, які сприяють живильним та зволожувальним діям, стимулюють ріст вій. Тому однозначно можу радити вам спробувати цю туш😊
Коментарі (0)