getejra

новенька посилочка від MUC

Моя перша спонтанна та необдумана покупка 😇. Останні тижні бачу багато гарних відгуків у клубі на продукцію Ahava, яка виробляється в Ізраїлі та вважається аптечною. Що одразу ж не сподобалося: на обох пакованнях присутня росмова в доволі об'ємному форматі та відсутня українська взагалі! - це абсолютно неправильно.

Крем для ніг має веганську формулу та не тестується на тваринах. У складі немає парабенів, ГМО, спирту, тому він є безпечним для жінок під час вагітності. До складу продукту входить комплекс мінералів Мертвого моря Osmoter. Обєм складає 100 мл.

Склад просто чудовий та безпечний: Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Oleyl Erucate, Dehydroacetic Acid & Benzoic Acid & Phenoxyethanol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Maris Sal (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare(Wheat) Germ Oil, Allantoin, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Menthol, Arginine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Tocopherol (Vitamin E), Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Coumarin, Alpha- Isomethyl Ionone, Limonene, Isoeugenol.

Термін придатності після відкриття складає 12 місяців.

Засіб виготовлений 10.2023 року, загальний термін придатності складає 30 місяців.

Нам обіцяють що продукт інтенсивно живить, запобігаючи появі сухості, тріщин та подразнення. Крем миттєво дарує відчуття комфорту. Але для мене є нюанс -це аромат, він точно не мій. Нагадало бабусині парфуми та запах ще тих совєцких пудр. Не знаю чи зможу ним користуватись(

Другий продукт це відновлювальний пілінг для тіла. Даний продукт ізраїльського бренду Ahava не містить парабенів, пластикових мікрочастинок, мінеральних масел, фталатів, спирту, SLS, SLES. Засіб так само має веганський склад та його не тестували на тваринах. Продукт відлущує і детоксифікує, надає сяяння і шовковистості, зміцнює природний бар’єр. Продукт протестували дерматологи. І що радує - тут вже не такий насичений та специфічний аромат.

Листова капуста і куркума мають антиоксидантні та оновлювальні властивості, уповільнюють появу ознак старіння шкіри.

Комплекс мінералів Мертвого моря Osmoter™ зволожує.

Склад:

Maris aqua (dead sea water/ osmoter), aqua (mineral spring water), polysorbate 20, cellulose acetate, peg-7 glyceryl cocoate, hydroxyethylcellulose, pvp, glycerin, parfum (fragrance), hexyl cinnamal, limonene, hydrogenated polydecene, lecithin, sodium benzoate, sodium citrate, palmitoyl carnitine, citric acid, potassium sorbate, trisodium edta, tocopherol, sodium metabisulfite, arginine, caffeine, tocopheryl (vitamin e) acetate, curcuma longa (turmeric) root extract, brassica oleracea acephala (kale) leaf extract, dunaliella salina (dead sea alga).

Термін придатності після відкриття аналогічно складає 12 місяців. Засіб виготовлений 09.2022 року, загальний термін придатності складає 30 місяців - тобто ще залишається 6,5 місяців.

У мене дуже розширені пори на обличчі і основний мій запит - це їх звуження. Саме цей момент я й пригледіла в описі до даного продукту: ватні пілінг – диски, просочені фруктовими кислотами і натуральним екстрактом чайного дерева, безпечно і ефективно відлущують, підсилюють природне сяйво, вирівнюють тон шкіри і звужують пори.

Пади Needly Daily Toner Pad для щоденного застосування ефективно видаляють омертвілі клітини шкіри і роблять її більш гладкою і рівною.

Активні інгредієнти дисків Needly Daily Toner Pad:

• BHA (саліцилова кислота) зменшує почервоніння і подразнення, підвищує еластичність і пружність шкіри, підсилює бар’єрну захисну функцію;
  • PHA (лактобіонова кислота) впливає на міжклітинні зв’язки, послаблює зчеплення рогових лусочок з поверхнею шкіри і допомагає дбайливо видалити їх, звільняючи місце для молодих клітин. Володіючи досить великим розміром молекул, лактобіоновая кислота не здатна проникнути в глибокі шари епідермісу і працює виключно на поверхні шкіри, це забезпечує оптимальне оновлення з мінімальним подразненням, має антиоксидантні властивості, які уповільнюють старіння шкіри і допомагають зменшити зморшки і складки;
  • вода з листя артемізії заспокоює і тонізує, зміцнює стінки судин, має протинабряковий ефект;
  • екстракт центелли азіатської знімає подразнення, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію, а також захищає клітини шкіри від передчасного старіння;
  • гіалуронат натрію допомагає утримувати вологу в глибоких шарах шкіри, розгладжує і покращує пружність.

я взяла на затест та подивлюсь на реакцію шкіри, щоб визначитись чи брати повнорозмір. Хоча ось сьогодні побачила що подібний продукт є у Лунниці і дешевше і підтримка українського виробника -подумаю над ними)