Чистикова Дар'я

Новиночка, яку ти точно захочеш придбати!

Новиночка, яку ти точно захочеш придбати!

Ох, я думаю всім знайомі ті відчуття, коли зранку взуваєш новеньке взуття і радієш цій парі як дитя, а вже ввечорі хочеш спалити їх на кострі 🤭 Адже вони натерли так сильно, що лише думка обути їх знову приносить тобі дискомфорт.

Нещодавно Shelly презентовали засіб, котрий обіцяє запобігти цієї неприємної проблеми. Чи так це насправді? Розповідаю ⬇️

Але спочатку декілька слів про загальні характеристики. Засіб від натертостей представлений у мініатюрному флакончику, що нагадує звичайний стіковий дезодорант. Він справді дуже компактний і влізе у будь-яку сумочку. Є додаткове пакування у вигляді картонної коробочки, де відображена вся загальна інформація. Термін придатності по відкриттю складає 1 рік. Об'єм 15 гр.

Поворотний механізм висову засобу працює справно та легенько.

Сама текстура щільна, воскова, трохи масляниста та гладенька, не кришиться. Аромат майже не вловимтй, восковий. Колір в стіку білий, але при розподілені абсолютно прозорий.

Ось, які є корисні складники:

🔷️ Caprylic/Capric Triglyceride (каприлові/капринові тригліцериди) – цей компонент має зволожуючі властивості, які допомагають пом'якшити шкіру і зменшити тертя між шкірою і взуттям. Це знижує ймовірність утворення натертостей.

🔷️ Hydrogenated Castor Oil (гідрогенізоване касторове масло) – забезпечує гладкість і м'якість шкіри, що допомагає зменшити тертя. Завдяки своїм зволожуючим властивостям, він також може запобігти сухості, яка може посилити натирання.

🔷️Stearyl Alcohol (стеариловий спирт) – допомагає зберігати шкіру м’якою і гладкою, завдяки чому тертя між шкірою і взуттям зменшується.

🔷️ Candelilla Cera (канделільський віск) – утворює захисний бар'єр на поверхні шкіри, що допомагає зменшити тертя і захищає від натирання. Віск створює фізичний бар'єр, який знижує вплив механічного тертя.

🔷️ Tocopheryl Acetate (токоферил ацетат, або вітамін Е ацетат) – допомагає загоювати і захищати шкіру від пошкоджень. У поєднанні з іншими компонентами він сприяє швидшому відновленню шкіри після натирань.

🔷️ Synthetic Beeswax (бджолиний віск) — створює захисний бар’єр на поверхні шкіри, допомагає утримувати вологу і поліпшує текстуру продукту, забезпечуючи додатковий захист і зволоження.

Виробник обіцяє, що засіб:

• створює на поверхні шкіри захисну плівку, яка пом'якшує тертя;

• захищає вразливі місця від ураження;

• запобігає появі ран і мозолів;

• сприяє процесам регенерації тканин;

• легкий у нанесенні;

• не залишає слідів та слизькості;

• безбарвний, майже непомітний на шкірі.

Враження від використання

Засіб треба наносити на суху шкіру проблемних ділянок, схильних до натирання. Робити це можна як тільки почуєте мінімальний дискомфорт від взуття або для перестраховки з новим або заздалегідь незручним взуттям.

Наноситься засіб дуже легко, швидко вбирається навіть щільний шар, слідів не залишає, слизькості теж. Витрачається дуже економно. Взагалі майже непомітний та не відчутний на шкірі.

Я перевіряла засіб на тренувальному взутті по хілсам. Надійна фіксація ноги є найголовнвшим в цьому виді активності, тому на взутті завжди є додаткова шнурівка, змійка або ремінець, що дорівнює потенційним місцям нових мозолів. У мене є одна особлива пара хілсів, які більшу частину часу простоюють, адже що не тренування з ними — червона шкіра, натерості, мозолі, сухість і все по колу.

Спочатку доволі скептично віднеслась до засобу, адже маю подібний вперше, тому для перестраховки взяла з собою пластир. На щастя, він мені і не знадобився, декілька тренувань пройшло, мозолів немає. Навіть почервоніння не було! І це від тієї самої пари, що завдавала мені стільки клопоту. Я просто в захваті 🥰

Однозначно раджу мати такий sos-засіб вдома, він точно стане у пригоді всім членам родини. Словом, прекрасна та дієва крихітка від Shelly 🩵