Tanserb

Парфумований гель для душу (міні) Mermade Countrycation

Купувала я цю мініатюрку спеціально для того, щоб брати з собою до фітнес залу. Тому об’єм та аромат вибирала саме для цих цілей. Та не помилилася. Після кожного тренування я з задоволенням приймаю освіжаючий душ з цим гелем

Об’єм 50 мл – ідеально, щоб носити з собою на тренування або для подорожей. Він легкий та займає мінімум місця. Головне, цю малечу не забути у душі

Флакон зручний у використанні. Кришка фліп-топ, що дуже зручно у душі. Закривається щільно, то гель не розливається у рюкзаку. Взагалі, дизайн дуже приємний

Піниться гарно, тому він економічний

Змивається зі шкіри швидко, плівку після себе не залишає

Аромат мені дуже сподобався. Він дуже ніжний, свіжий, зовсім не дратує. В основному я відчуваю ніжний аромат огірка (не хіміозний, як іноді буває з ароматом огірка), який трохи відтіняє яблучка та ледве помітна цитрусова нотка. Після тренування цей свіжий легкий аромат підходить чудово.

Відчуття після цього гелю приємні. Шкіра чиста, свіжа. Гель шкіру не сушить.

Що стосується склада, то тут є гліцерин (який зволожує), лимонна кислота ( відбілює шкіру), алое вера (протизапальний засіб, знімає запалення, заспокоює шкіру). В цілому, склад нормальний. Але я у засобах для шкіри не дуже примхлива до складу. Головне , що гель не викликав у мене ніякі негативні реакції, чи подразнення

Висновки. Дуже приємний гель. Гарно очищує, не сушить шкіру, має приємний свіжий аромат, та зручний міні формат. Дуже гарний гель, щоб брати з собою в душ на тренування та у подорож.