MAKE UP FOR EVER Artist Color Pencil Longwear Lip Liner, 606 Wherever Walnut
Я давно хотіла придбати олівець Make Up For Ever з серії Artist Color Pencil. А тут з'явилася чудова можливість отримати його, ще в такому прекрасному нюдовму відтінку 606.
Пакування мені дуже до вподоби. Олівець дерев'яний і ніякого пластику (крім гладенького тонкого покриття). Навіює спогади про дитинство. Наче я тільки що купила нових олівців в художку і сиджу точу їх ножем вдома.
606 Wherever Walnut - колір ідеального нюду. Це найкращий відтінок, що я маю в колекції. Він нейтральний коричнево-рожевий. Підходить до безлічі помад і блисків. Просто нове кохання.
Текстура неймовірна. Вона м'яка, але не занадто, вуста не дряпає. Колір переноситься з першого разу, не потрібно його нашаровувати. Якщо вам хочеться цікавих технік, то олівець можна з легкістю розтушувати. Контур губ зберігається протягом дня, навіть коли поїла смачного бургера. Точиться легко, абсолютно не ламається грифель.
Даний олівець з усіх сторін ідеальний. Я навіть не знаю що ще додати. Хочу користуватись ним постійно. І як закінчиться, куплю ще.
Коментарі (0)