Мої б’юті-скарби, яким місце у сейфі.

Мої б’юті-скарби, яким місце у сейфі.
  1. Вдосконалюючий тонік для всіх типів шкіри Vichy Purete Thermale Perfecting Toner

Вартість приблизно 500 грн. На скільки мені відомо Vichy зняли цей тонік з виробництва, тому його більше немає на Make up, але кому цікаво спробувати залишки ще є на інших сайтах.

Такий вид продукту як тонік, я не можу назвати бюджетним за таку вартість, тому що його основна функція мінімальна, просто очищувати шкіру, тому ціна трохи високувата.

Але сам тонік непоганий, шкіру не сушить. Мені також сподобалась легка текстура тоніка і відсутність липкості. Тонік не викликає подразнень і добре заспокоює шкіру після вмивання.

Але попри те що тонік мені сподобався я думаю що є більш бюджетні варіанти які виконують ті самі функції.

Мої б’юті-скарби, яким місце у сейфі.

2. Urban Decay Naked2 Basics Eyeshadow Palette

Вартість приблизно 1400 грн. Найкраща базова палетка ever. Матові відтінки які підійдуть, як мені здається будь якому кольоротипу і що саме головне не рижать. Підійдуть як для легкого денного макіяжу, так і для вечірнього. Палетка маленька, але класна. Відтінки стійкі. Із мінусів трохи осипається при нанесенні, але повністю вартує своїх коштів.

3. Пензель для румян та корекції Wobs з ворсу кози.

Вартість 750 грн.

Мені було завжди цікаво чи є різниця між професійною кистю з ворсу та синтетичною з мас маркету і я вирішила придбати пензель від бренду Wobs який люблять багато візажистів. І дійсно я бачу різницю завдяки якісному ворсу кисть делікатно наносить продукт на шкіру, не залишаючи смуг і розводів. Пензель підходить як для сухих, так і для кремових текстур. Його можна використовувати для нанесення рум'ян, бронзера, хайлайтера та для корекції обличчя. Я використовую для бронзера і будь який бронзер він наносить супер.

Однозначно вартує своїх коштів.