Ірина 🦋

Сироватка з ретинолом для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей

Сироватка з ретинолом для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей

Я вже розповідала вам про Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалості шкіри обличчя та тіла від CeraVe https://club.makeup.com.ua/post/33501/

Також у мене є сіруватка з ретинолом CeraVe Resurfacing Retinol Serum. Я не розповідала про неї відразу, тому що для таких продуктів потрібен час на їх тестування

Вирівнювальна сироватка з ретинолом для шкіри обличчя зменшує прояви слідів  недосконалостей і розширених пор, допомагає відновити захисний бар'єр шкіри та робить її більш гладенькою. Містить 3 важливі для шкіри кераміди, екстракт кореня солодки та ніацинамід.

Легка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-ІІ), інкапсульованим ретинолом та екстрактом кореня солодки, делікатно вирівнює тон шкіри, допомагає зменшити прояви слідів недосконалостей та розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи захисний бар’єр шкіри.

Основні складові:

⚛️ Екстракт кореня солодки : відомий тим , що покращує зовнішній вигляд шкіри

⚛️ Кераміди – основні ліпіди захисного бар'єру шкіри – спеціальна комбінація з 3 важливих керамідів забезпечує відновлювальний ефект для захисного бар'єру шкіри вже після першого застосування. Шкіра захищена від надмірної втрати вологи і менш схильна до впливу зовнішніх агресивних факторів.

⚛️ Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE (Multivesicular Emulsions – МВЕ технологія мультивезикулярних Емульсій) – інтенсивне зволоження протягом тривалого часу.

⚛️ Ніацинамід – допомагає заспокоїти подразнену шкіру та зменшити видимість недосконалостей.

⚛️ Інкапсульований ретинол – допомагає відновити текстуру шкіри.

Пакування: Пластиковий флаконик с дуже зручним дозатором. Об'єм 30ml

Зовнішній вигляд: У серума легка кремова текстура молочного кольору.

Аромат: Відсутній, для мене це плюс, незважаючи на мою любов до ароматів, я не дуже люблю коли засоби для обличчя мають запах, тим більше не кожен з них мені може сподобатися

Моя шкіра нормального типу, без акне, пост акне, є невеликі судини куперозу на крилах носа та вікові зміни у вигляді маленьких мімічних не глибоких зморшок біля очей та на лобі.

Відсоток ретинолу виробник приховує, мені цей момент не подобається. Але думаю він тут не великий десь 0.2-0.3%, підійде тим, хто тільки починає.

Для ефективного результату починати використовувати сироватку з ретинолом потрібно обережно. Якщо епідерміс не знайомий з цим інгредієнтом почніть з використання 1 раз на тиждень. Потім можна збільшувати частоту застосування: до 2 разів на тиждень, потім – 3, через день і т.д. Використовувати продукт потрібно на очищену суху шкіру ввечорі. Для запобігання надмірного висихання і лущення дуже важливо наносити крем після повного поглинання сироватки. Вдень бажано наносити креми з SPF ☀️

За весь час застосування у мене жодного разу не було ні почервоніння, не лущення, хоча я особливо раніше не застосовувала засоби з ретинолом, якщо він і був у списку якихось засобів, то теж у невеликому %.

Перші місяці я використовувала сироватку не регулярно, а чергувала з іншими моїми засобами, наприклад, з азелаїновою кислотою https://club.makeup.com.ua/post/32727/

Також часто цю сироватку від CeraVe я закриваю нічною маскою з ретинолом Pure Skin Hydromask Revitalizing Leave On Mask 0,5% Retinol 👺

https://club.makeup.com.ua/post/32707/

Останні кілька місяців я використовую її регулярніше, близько 4-5 разів на тиждень. Вона досить швидко вбирається, не залишає на обличчі не жирності і липкості. Але що я помітила, вона не вбирається шкірою повністю, а залишається невидимою плівочкою, тому що вмиваючись на ранок, я відчуваю, як руки ковзають по обличчю. І це не через засоби які я наношу поверх сироватки, такий же ефект на ранок, навіть коли я нічим її не закриваю

Якщо ж у вас на шкірі є прищі, то на початку використання засобів з ретинолом, вас може почати обсипати навіть більше, ніж було, це так званий період чищення. При боротьбі з недосконалостями шкіри, збільшення недоліків обумовлено глибокою дією засобу на ті запалення, які не були видні на поверхні шкіри, саме тому ви можете спостерігати висипання.

Як я говорила, у мене немає прищів, тому при використанні коштів мене не обсипало. Так само пори сироватка мені теж не забиває.

Я не можу сказати що помітила якийсь чудодійний вплив на мою шкіру, але в цілому вона виглядає дуже не погано, деякі дрібні зморшки розгладилися і стали менше помітні, але я не можу сказати що ця дія від цього серуму, тому що в комплексі використовую різні засоби для догляду за шкірою. Так само у мене немає сильної пігментації, але є дуже маленька плямка від прищика, вона пару міліметрів, але я не помітила щоб вона якось змінилася, ні після цього засобу ні після решти в комплексі 🤷🏻‍♀️

Допис про мій італіський 🇮🇹 крем з ретинолом у стіку Laylaskin MAESTADE Niosome Technilogy https://club.makeup.com.ua/post/38883/

А ви використовуєте засоби з ретинолом? Якщо так, то які вам сподобалися і ви могли б порадити?