Звичайний блиск чи щось біль ше?
Враження від J'erelia Podium Lipstick Gloss
У MUC я бачила кілька різних відгуків на цей блиск, і все ж вирішила, що також його хочу спробувати.
Хоча виробник нам і обіцяє багато, та я хочу сказати, що це доволі звичайний блиск для губ, він робить губи об'ємними за рахунок вологого фінішу. Зволоження тримається і після того, як блиск стерти. Якщо не їсти та не пити, то на губах тримається досить стійко, а якщо випити води, блиск разом з шимером залишиться на чашці.
Також у цьому є дрібні блискітки.
У мене відтінок "Солодкий мокко", кольору на губах особливо не помічаю, блиск радше прозорий, можливо лише з дуже легким відтінком.
Запах у нього яскравий та косметичний, як у старих блисків від Avon.
Блиск не скочується, та на губах відчувається олійним, дещо жирним, волосся до нього липне, але не сильно.
У складі є мінеральна олія, емоленти, бджолиний віск, мигдальна олія, олія ши, олія авокадо, вітамін Е та барвники.
Блиск приїхав у гарній коробочці. Об'єм 10ml, тюбик зроблений з м'якого пластику. Аплікатор-кушон, вприцнипі це губка яка з першого разу набрала в себе блиск та забарвилась, щоб нанести достатню кількість засобу, мені потрібно кілька разів натискати на цей тюбик.
Коментарі (0)