Lamel Dazzle Glow 404 - попадання в с аме серденько!
розкажу про мій новий і тепер улюблений блиск!
випадково потрапила на дуже велику знижку і вирішила все ж таки взяти на тест цей новий блиск, хоча відгуки були суперечливі.
- упакування приємне та зручне, великий аплікатор (мені такі подобаються, а кому він набирає забагато продукту, то його завжди можна обтерти об дозатор)
- приємний солодкий аромат какао
- дизайн, звісно, це закос під NYX, але в своїй адаптації :)
- 404 u can має ідеальний рожево-темно-сливовий колір, який виглядає природньо і трохи затемнює мій природній колір губ
- містить блискітки, які дуже ніжно переливаються на сонці та залишаються навіть тоді, як блиск з'їдається
- ну губах дуже приємний, надовго зволожує. я не відчула сухості, як деякі у відгуках
- я люблю, коли олійки\блиску на губах багато і саме так і тестувала: бачу гарний колір, не тече, сяє, губи ніби у рідкому склі
- можна нанести дуже тонкий шар, тоі губи будуть просто зволожені і без кольору
також я підготувала вам фото-огляд цього відтінку:
1. вигляд поближче
2. порівняння до та після нанесення продукту, а також з додаванням олівчика від Eveline Cosmetics Max Intense Colour у 18 відтінку (виходить дуже класне вечірнє комбо!)
3. передача кольору на руці
4. ну і звісно як він переливається на відео 🥰
у висновку не можу сказати нічого поганого, він класний, і якщо ви давно себе нічим не балували, то ви вже знаєте, що можна собі взяти :)
відео-огляд: https://club.makeup.com.ua/looks/48937/
обіймаю ✨
Коментарі (0)