Мисткиня🎨

Grand Budapest - аромат осені

Grand Budapest - аромат осені

Вітання, паняночки!

Вкотре запевняюся, парфуми від Avenue des parfums - це розкіш нішї, яка доступна кожному. Мені дуже імпонує дизайн - картонне пакування, на якому зображена карта міста, іменем якого названо парфум. Кольори стримані і лаконічні.

Такий неординарний і багатогранний Grand Budapest зустрічає першими дзвінкими нотами мандарину. До них вплітається солодка фіалка, а пряний шафран додає оксамитової м'якості. Врівноважує акорд абсолют безсмертника, який робить піраміду більш оригінальною. В кінці вчувається легка пудровість і замшевий шик.

Непередбачуваний, незвичний і неоднозначний він, за різних погодних умов розкривається по-різному. Так в спеку вчувається більш квітково-трав'янисто, та щойно холоднішає - маємо запах свіжого глянцю, шкіри та мінеральні нотки. Отака в нього "фішка". Мабуть ця неоднозначність робить його універсальним і чудово підійде як жінкам так і чоловікам.

Як на мене, Grand Budapest - во істину осінній аромат. Він красномовно передає настрій іще теплого "бабиного літа", коли вдень тішить залита сонцем галявина з її цілющими травами, а вечірня прохолода закликає накинути на плечі улюблений шкіряний піджак.

Стійкість вражає, звучання підкорює. Grand Budapest від Avenue des parfums безперечно вартий того, щоб спробувати.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Grand Budapest - аромат осені
Grand Budapest - аромат осені