Спокуслива вишенька
Парфумована вода Cherry Osaka від Avenue Des Parfums
Обожнюю вишню в парфумах. Вже маю пару ароматних вишневих пробничків від популярних у клубі брендів. Але коли зʼявилися перші огляди на продукти з ароматом Cherry Osaka від Avenue Des Parfums, я зрозуміла: «ХОЧУ». І ось він у мене - спокусливий, вишуканий, особливий парфум.
Паковання. Перше, що хотілось би відзначити - це красиве оформлення парфуму. Стильна коробочка. Флакон із міцного прозорого скла, що зберігає ароматну суміш мідного кольору. Срібляста кришечка, яка щільно закриває флакон. І якісний розпилювач, що при натисканні утворує ароматну хмарку.
Важливий момент: на коробочці є позначка, що продукт не тестується на тваринках🥰
Піраміда
- Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня
- Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда
- Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал
Як відчувається. Аромат відкривається фейерверком із вишні, мигдалю та алкоголю. Трошки згодом до них приєднується сором’язлива сливка. А ще пізніше у гру пахощів вступають гвоздика і дрібка кориці. Інші ноти для мене майже не відчуваються і вони скоріш гармонійно доповнюють цю прекрасну композицію.
Асоціації. Уявіть собі романтичну вечерю: вишуканий заклад, затишна обстановка, приглушене світло і приємна музика на фоні. Ви у звабливій червоній сукні поруч із коханим, що дивиться на вас захопленим поглядом. Ви розслаблені та задоволені. Перед вами на столику келих мигдалевого лікеру, у який занурена пара темних соковитих вишень. Ви неспішно смакуєте свій напій та очікуєте десерту. І ось вам приносять шматочок ароматного торту. Пряні коржі з гвоздикою та корицею щедро просочені лікером. Їх вкриває мигдальний крем - ніжний, але з характерною мигдальною гірчинкою. Всередині тонкий прошарок сливового желе, а зверху багато-багато стиглої вишні. Ви з насолодою куштуєте це неймовірне поєднання смаків та текстур. І вас не турбує, що десерти не рекомендують їсти після 18:00. Бо ж цей вечір тільки починається😏
Стійкість. Навіть одненького пшику достатньо, щоб аромат яскраво відчувався 4-5 годин. Він поступово стає все ближчим до шкіри та повністю затихає годин через 8. І повторюсь: це тільки один пшик!
Враження та висновки. Cherry Osaka - це звабливий, чуттєвий, п’янкий аромат. Мені здається більш осіннім, хоча і у серпневі вечори він прекрасний. Його порівнюють із Lost Cherry, але я з тим ароматом не знайома. Тож для мене Cherry Osaka такий один. Трошки схожий на інші парфуми з вишнею, мигдалем та лікером, але самобутній, особливий. А ще приємно вражають паковання та стійкість аромату.
Тож усім шанувальницям вишні щиро рекомендую особисто познайомитися з Cherry Osaka.
І дякую за увагу🫶
Коментарі (0)