Освітлювальна сироватка з комплексом 9 пептидів і 20% ніацинаміду Medi-Peel Peptide 9 Vitanol Ampoul
Новинка від Medi-Peel
Дієва сироватка, найкраща з тих, що пробувала. Результат помітний вже за 2 тижні. Тон вирівнявся, постакне світлішають, шкіра сяє, подразнення не викликала. Спочатку відчувала легке печіння після нанесення, але згодом шкіра звикла до нового, концентрованого активу і печіння зникло.
Я досить часто нехтувала цим етапом догляду раніше, але побачила новинку від Medi-peel і не змогла встояти, щоб не спробувати. Разом з кремом цієї серії Vitanol використовую сироватку у вечірній рутині вже майже місяць і мені все дуже подобається. Сироватка концентрована та дієва.
Упаковка дуже гарна, сріблястого та жовтого кольорів. З якісного пластику та гуми.
Об'єм 30 мл.
Дозатор сироватка має у вигляді піпетки, але для мене вона не найзручніша, бо інколи ніби складно набрати сироватку з першого разу, або ж я просто ще не достатньо звикла до неї.
Структура типова для сироватки, не дуже рідка, але й не густа, щоб легко розподіляти по обличчю.
Колір жовтий.
Запах відчутний досить довго, але сироватка пахне приємними парфумами, тому це не мінус. Я звикла до віддушки десь за тиждень.
Сироватка створена для боротьби з такими проблемами, як:
◇ Ластовиння і пігментація на шкірі.
◇ Тьмяний колір шкіри.
◇ Втрата еластичності шкіри.
◇ Сухість та зневоднення.
◇ Перші вікові зміни та зморшки.
◇ Нерівні текстури шкіри.
◇ Слабкий бар'єр вологості шкіри.
◇ Пошкодження шкіри під впливом зовнішніх факторів.
◇ Подразнення та чутливість шкіри.
За період використання я справді помітила, що тон шкіри став чистіший і рівний, з'явилося природнє сяйво шкіри, покращилась пружність. Шкіра добре зволожена, мімічні зморжки розглажуються, моя проблемна зона (лоб) більше не потребує додаткового зволоження.
Діючі речовини:
♡ Аденозин: Потужний інгредієнт, що відновлює шкіру.
♡Колаген: Підтримує молодість та пружність шкіри, зміцнюючи її бар'єр вологості.
♡ Соняшникова олія: Діє як відмінний пом'якшувальний засіб, що утримує вологу і добре зволожує шкіру.
♡ Пантенол: Має заспокійливі та відновлюючі властивості, допомагаючи зміцнити шкірний бар'єр і пом'якшити текстуру шкіри. Пантенол також ефективно знімає почервоніння та подразнення.
♡ Ніацинамід: Ніацинамід допомагає помітно покращити зовнішній вигляд розширених пір, нерівний тон шкіри, дрібні зморшки, тьмяність та ослаблений шкірний бар'єр.
Склад:
Очищена вода, ніацинамід (20%), бутиленгліколь, пропандіол, 1,2-гександіол, гідрогенізована кокосова олія, гідролізований колаген, екстракт плодів вітамінного дерева (11 225 частин на мільйон), пантенол, олія кори юзу, сесквістеарат бісаболол, цетеарилоліватин, гліцерин, сорбітаноліватин, метилпропандіол, карбомер, трометамін, лаурилкарбамат інуліну, цетилпальмітат, аденозин, тригліцерид каприлової кислоти, глюкозилрут, сорбітан пальмітат, ксантана динатрієвий ЕДТА, пальмова олія, екстракт томатів, полі глутамінова кислота , гідрогенізований лецитин, екстракт кореня братків, гідролізована губка, гідрогенізована оливкова олія, неомилювальна, екстракт квіток камелії, екстракт шкірки мандарину, екстракт Haematococcus pluvialis, Фермент лактобацил, кислота ектоїн, фенетиловий спирт , ретинілпальмітат (6160 частин на мільйон), токоферол, менадіон (5000 частин на мільйон), полігліцерил-4-ол. Вісім, глутатіон (4000 ppb), екстракт полину, лінолева кислота, пентиленгліколь, екстракт Phaeodactylum tricornutum, каприлілгліколь, масло насіння соняшника, арахісове масло, екстракт листя розмарину, ліноленова кислота, кокосова а (400 ppb), екстракт хлорели дрібної, фосфат натрію, лецитин, ретиналь (40 ppb), ацетилгексапептид-8 (650 ppb), трипептид міді-1 (300 ppb), олігопептид-29 (75 ppb-4) ppb), ацетилоктапептид-3 (50 ppb), олігопептид-32 (50 ppb), олігопептид-6 (50 ppb), пальмітоілтетрапептид-7 (25 ppb), пальмитоилтрипептид-1 (25 ppb)2, паль мільярд), SH-олігопептид-1 (0.1 ч.л.), SF-олігопептид-2 (0,1 ч.л.), SH-поліпептид-1 (0,1 ч.л.), SH-поліпептид-1 10 (0,1 ч.л.), SH-поліпептид-60 (0,1 ч.л.), аромат.
Мінуси: З мінусів можу виділити тільки не дуже зручну піпетку та те, що упаковка затемнена і складно дізнатися скільки ще засобу залишається
Висновок: Хороша сироватка з дієвим складом, яка справді показує хороший результат. Можу рекомендувати!
Коментарі (0)