OKazkova

Настільний улюбленець

Настільний улюбленець

Раніше моїм найулюбленішим кремом для рук був крем для ніг😁 Але завдяки клубу я познайомилась із чудовими засобами, які ефективно зволожують шкіру та ще й мають дуже приємний аромат. І нещодавно особливе місце у моїй ароматно-доглядовій колекції посіла Баночка №12 від Honest Products.

Паковання. Крем представлений у форматах туби 75 мл і баночки 500 мл. Мені подобається варіант великої баночки: це зручно і вистачить надовго. Баночка оснащена якісним дозатором, який видає необхідну кількість крему. Тож це надзвичайно крутий формат: баночка нерухомо стоїть на столі, і не треба щоразу брати її в руки, щось відкривати та вичавлювати - просто однією рукою натискаєш на дозатор, а іншою приймаєш крем😏 Дизайн лаконічний, у білому та чорному кольорах. На зворотному боці баночки є вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, умови зберігання, контакти виробника і склад.

Склад крему збегачений корисностями для зволоження, живлення та заспокоєння шкіри: гліцерин, пантенол, натуральні олії (какао, виноградної кісточки, абрикосової кісточки, волоського горіху, льону), аллантоїн. Також у складі є мінеральна олія, емоленти, консерванти і надзвичайно приємна віддушка.

Аромат крему виробник описує як “нішевий аромат ветиверу, амбри, кардамону, що доповнюється нотами ванілі”. За описом він такий самий, як у делікатного мила для рук JAR №11, враженнями про який я нещодавно ділилася. Але у милі я відчуваю більше трав’яні ноти, тоді як крем мені пахне прянощами🥰 Аромат приголомшливий! Трошки пікантний, трошки навіть гостренький, і дуууже спокусливий!

Консистенція однорідна, помірної густини, білого кольору. Крем легко розподіляється і доволі добре вбирається, якщо наносити помірну кількість.

Відчуття та враження. Я часто використовую цей крем не тільки для рук, а й для всього тіла. Він гарно зволожує і дбайливо огортає своїм фантастичним ароматом. Мені крем із баночки №12 дуже сподобався!

Отже, чому цей крем такий класний?

✨ дуже зручний формат

✨ великий об’єм, якого вистачить надовго

✨ корисні доглядові компоненти у складі

✨ якісне зволоження шкіри

✨ неймовірно приємний аромат

А якщо цікаво, ось огляд на Делікатне рідке мило JAR №11: https://club.makeup.com.ua/post/47507/

Дякую за увагу🫶