Ремувер для кутикули Shelly "М'яке лезо"
Український бренд
Я люблю доглянуті нігті, хоча не є фанаткою обрізного манікюру й робила його всього декілька разів і зараз вже навіть деякі майстри манікюру говорять про те, що повне видалення кутикули може завдавати шкоди здоров'ю нігтів, тому давно використовую ремувери. Загалом мене влаштовує природний вигляд моєї тонкої кутикули, але інколи вона стає надто сухою та від того має неохайний вигляд і на допомогу приходить ремувер для кутикули.
Ремувер для кутикули від Shelly "М'яке лезо" продається у пластиковому флаконі 30 мл, флакон було захищено від відкриття. Користуватись можна 12 місяців після відкриття.
Ремувер містить лужний компонент, котрий розм'якшує огрубілу шкіру. Склад:
Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Acrylates Copolymer
Ремувер наноситься на шкіру навколо нігтів, час витримки до 1-2 хвилин, після чого кутикула легко видаляється за допомогою палички або пушера.
Мої враження:
Запах нагадує інші аромати професійної косметики, він слабкий. Ремувер рідкий і, мабуть, саме через це він огортає всю кутикулу, нігті ремувер не пошкоджує, хоча одного разу я обробила один і той самий ніготь двічі, тому що пропустила одну ділянку, і ніготь трохи пошкодився, але це тільки через те, що я порушила правила використання ремувера.
Я наношу ремувер на кутикули однієї руки, швиденько обробляю кутикули та змиваю його з милом. Потім так само працюю на іншій руці.
Хоча ремувер для кутикули Shelly "М'яке лезо" належить до професійних засобів з його допомогою манікюр зможе зробити навіть новачок.
Коментарі (0)