alena.rosee

Золото в косметичці | Kiko Milano

Золото в косметичці | Kiko Milano

Всім привіт! 💕

Сьогодні пишу про мою фаворитку серед пудр, про той продукт що може конкурувати з люксом, про пудру яка не може не сподобатись. ✨

Лімітований випуск від Кіко Мілано - золота колекція 💛

(трек на відео by tommy richman )

Золото в космет�ичці | Kiko Milano

Не секрет, що колекція Gold Reflections стала моєю улюбленою серед всіх новинок бренду, а колекціїї виходять одна за іншою, про неї трошки писала тут

https://club.makeup.com.ua/looks/42712/

Але зараз про пудру ;)

💛Пакування

Картонна фірмова коробочка з інформацією про продукт, є захистний папір для футляру, сам футляр зроблено з якісного пластику, закривається на міцний клік, в сумці не відкриється. Є окрема шухлядка для спонжика). Також зручне дзеркало.

💛Запах фірмовий кіковський ванільний аромат, але так як це літня лімітка, з додаванням апельсину. Взагалі аромат легкий, на обличчі не залишається.

✨Особливості продукту

Хоч це і пудра, але взагалі засіб позиціонується як тональна основа , яку можна наносити 2 способами ; сухим на вологим.

✨При сухому способі покриття легке, при вологому більш схоже на тональний крем , але невагомий.

Якщо наносити пензликом, то покриття буде більш прозорим, чим при нанесенні рідним спонжем .

Чим мякіше пензлик, тим прозоріше покриття.

Я наношу зазвичай мяким пензликом вдома, якщо в дорозі, то рідним спонжем.

🤩Ефект

Пудра ідеально вирівнює тон обличчя, забезпечує ідеальний не глухий фініш.

З особливостей :

✨ Засіб водостійкий та має потовідштовхуючі властивості, і це правда, в спеку в мене може пітніти обличчя, а з цією пудрою макіяж виглядає бездоганно навіть в 40 градусів на сонці, обличчя сухе. , при цьому тон нікуди не пливе, не відпечатується, не скочується. Фантастика! 💖

✨ засіб можна використовувати як у вологому, так і в сухому вигляді - про це я вже розповіла вище.

✨ захищає шкіру від сонячних променів - так, містить СПФ 50, і це круто. 😎

✨ легко розтушовується та засіб можна наслоювати. Хочешь легке покриття - бери пензлик, є що приховати на обличчі - бери спонж чи використовуй вологий спосіб. До речі, для вологого способу я беру праймер в спрею, така стійкість, що хоч на весільний макіяж.

✨Дерматологічно протестований

✨Некомедогенний

З мінусів тільки те, що це лімітка, але є і плюс, кожне літо Кіко випускає такі пудри, просто змінює дизайн та іноді аромат, а властивості залишаються майже однакові, єдине що треба уважніше дивитись по відтінкам , бо в цій колекції наприклад 01 відтінок майже білий.

Ні , не прям привид, але дуже-дуже світлий, навіть для дуже світлої шкіри.

В мене відтінок 02, нейтральний беж, а ось хто має світлу шкіру, але з жовтим підтоном - обирайте відтінок 03.

По властивостям пудра нагадує і діор, і особливо hourglass , про яку я писала тут 

https://club.makeup.com.ua/post/38988/

Але якщо ця блюрить та фотошопить не даючи майже маскування , то Кіко ще й може маскувати .

Вона не дає глухий фініш, але він матовий з якимось внутрішнім сяйвом.

Складно передати на фото, особливо на телефон , що свотчі, що ефект, але я все ж додам фоточки)))

Ну і як я вже писала, пудра має нереальну стійкість, вона не забиває пори, не провалюється в пори , якщо вони видимі, не підкреслює ніякі мімічні зморшечки чи ще щось.

ІДЕАЛЬНА.

🖤

Та має гарну вагу, аж грам, як показує досвід, такої пудри мені вистачає, поки вона не набридне чи не захочется нове щось подібне)))

Цінник 25 євро, 1000 грн, наче не бюджетно, але знаючи яка вона економна, крута, та працююча, то краще прибати таку, чим 4 бюджетних пудри.

На Мейкап цієї колекції поки нема , тому відмічаю майже ідентичні продукти бренду (дві лімітки з них повторюють ось цю ).

Додаю Свотчі на руці :

нанесення пензлик (майже прозоре покриття) - рідним спонжем (більш насичене покриття) - вологе нанесення (як стійкий тональний крем).

на відео показала як виглчдає свотч .

На обличчі : на обличчя просто з кремом , нанесла пензликом легкий шар пудри .