Аніта

Гель для душу від Avenue Des Parfums Royal Monaco.

Гель для душу від Avenue Des Parfums Royal Monaco.

Ох дівчата, ви такі спокусниці. Не втрималась і я, вирішила спробувати гель для душу від Avenue Des Parfums, аромат я обрала Royal Monaco.
Чи траплялося з вами таке, що, вдихнувши аромат гелю, що сподобався, ви просто не можете підібрати слова, щоб описати свої почуття та емоції? Якби існував якийсь «словник запахів», то всім було значно легше описувати свої відчуття від контакту. Саме відчуття, адже вони такі невловимі, ​​такі суб'єктивні та такі різні у кожного з нас.

Поринути у насолоду з гелем для душу, який створює навколо тебе ауру привабливості, спокуси та інтриги ..... Я обома руками за ♥️
Оформлення звичайно приголомшливе. Стильний флакон з елегантним та сучасним дизайном, об'єм 200 мл, з зручною кришкою фліп-топ. Він виглядає дуже стильно на полиці. Цей гель я обрала по його нотам. Він звучить по літньому, такий свіжий та насичений.

Піраміда
Починається аромат з акордами ківі, який дарує енергію та свіжість. Ревень та рожевий перець додають пряності та глибину.
Серце аромату розцвітає нотами кавуна, підкреслює квіткову ноту жасміну та цикламену.
Кінцева нота: Лимонне дерево, мускус та сандал завершують неповторний характер аромату геля, даруючи відчуття теплоти.

Ця комбінація створює квітково-фруктовий, злегка свіжий і м'який аромат, насичений та багатогранний. Він розкішний!
Гель для душу має прозорий колір та дуже приємну консистенцію, вона не надто рідка. Розхід не великий. Гель легко пінеться, достатньо невеликої кількості щоб отримати чудове піноутворення. Піна має щільну текстуру, дуже густа. Наносячи її на тіло, вона буквально огортає вас. Гель чудово справляється з очіщающіми функціями.
При цьому миття делікатне, без пересушування та стягування шкіри.
Такий глибокий багатогранний аромат грає на тілі протягом часу різними ароматичними відтінками. Шкіра після процедури неймовірно гладка, м'яка та ніжна, очищена і не пересушена. Гель ідеально підходить для щоденного використання. Кожен дотик перетворюється на магічний момент.