lido444ka

порівняння тушей для вій LAMEL Cult Volume & Define VS Strength & Lift

порівняння тушей для вій LAMEL Cult Volume & Define VS Strength & Lift

коли мова заходить про туші, вибір завжди важкий. сьогодні порівняю дві туші від LAMEL з серії Cult — одна для об’єму, інша для подовження! 💁‍♀️

в неї конусоподібна велика силіконова щіточка, наносить багато туші від самих корінчиків. сама формула густенька, важкенька, може склеювати вії, не сильно тримає завиток після кьорлера.
дає більш яскравий драматичний ефект, огортає кожну війку та робить їх насиченими та чорними 🖤.

в неї невелика пряма щіточка з купою дрібненьких ворсинок, що розподіляє туш тоненько. формула трохи легша ніж в попередньої туші, не так обтяжує вії та тримає завиток після кьорлера.
дає більш ніжний та натуральний ефект, вії виглядають довшими, підкрученими та густими 😍.

обидві туші мають ультра-чорний колір, доволі жирну текстуру, треба бути обережною — іноді утворюють грудочки, особливо та, що для об'єму. на кінець дня трохи осипається 🫣.

туші чудові, не гірше моєї улюбленої Sky High, мені подобаються обидві для різного настрою та ефекту, але проблема осипання мене засмучує. і ще хотілося б в подібній формулі коричневу туш, не тільки чорну.
і не забуваю подякувати команді MUC та бренду Lamel за подарунковий боксик та можливість тестувати нові цікаві продукти ✨

*фото після та до (без кьорлера), на лівому оці об'ємна, на другому подовжувальна


якщо тестували ці туші — напишіть ваші враження в коментарях. а також яка туш вам подобається на мені більше? 😘