Інна ✨

Сухі рум'яна для обличчя

Сухі рум'яна для обличчя
Сухі рум'яна для обличчя

Останній рік я користуюсь лише кремовими рум'янами, купила більше 10 усяких різних і до сухих повертаюсь дуже рідко. Але ці три баночки чудові, вони в мене є давно, тому хочу про них розповісти. Бо вони варті уваги!

Сухі рум'яна для обличчя

Це мої самі перші рум'яна, які я свідомо обрала рокув 6 назад у 01 відтінку і купляла до тіх пір, поки їх не зняли з виробництва. Я точно використала двое (чі може і трое) рім'яшок у 01 відтінку і в мене їх, на жаль, не залишилось. Це були мої самі улюблені, універсальні рум'яна, які підходили до любого макіяжу! Я за ними сумую і досі і дуже шкода, що таку якісну лінійку рум'ян бренд зняв з виробництва і не перевипустив.

Залишились в мене такі рум'яна лише у 03 відтінку - він дуже красивий, ягідний, мені здається, що навіть по фото видно цю ніжнішу пудрову текстуру! Вони чудово наносяться любим пензлем, розтушовуються та нашаровуються! Я б із задоволенням купляла ці лінійку і далі, але зараз нічого подібного у Patricia Ledo немає.

Ці рум'яна як раз були придбані у пошуках заміни Patricia Ledo Collection Brush у відтінку 01. Не можу сказати, що це було 100% попадання, але вони виявились схожіми по кольору. Персикові, дуже ніжні, хоча на засмаглій шкірі їх майже не помітно. Я довго ними користувалась, вони дуже компактні і їх зручно брати у подорожі, але зараз не використовую. Можливо, повернусь до них знов, коли пройде моя обсессія з кремовими рум'янами)

Розово-персикові рум'яна з класною тоненькою формулою, які майже не пилять і таке враження, що вони вічні! Бо я купила їх декілька років назад, нормально так користувалась, але навіть толком не затерла хвилясте гравірування з поверхні рефилу. У лінійці багато різних відтінків, є з чого вибрати - чудовий бюджетний варіант!