Kostenko_Nastya👩‍🦰

Двофазний спрей-кондиціонер для волосся Line Lab з маслом авокадо та аргініном

Двофазний спрей-кондиціонер для волосся Line Lab з маслом авокадо та аргініном

Привіт, красуні💋

Ще навесні отримала у подарунок двофазний спрей-кондиціонер для волосся Line Lab. Я, взагалі, не полюбляю коли мені дарують рандомно косметику: я обираю її сама під свої потреби, переглядаю склад, перечитую відгуки. Найчастіше, такі подарунки, нажаль, йдуть у смітник, бо вони мені або не підходять, або просто безкорисні... От я вам зараз розповім яка долю чекає саме цей спрей...

Ну, що ж, поїхали!

Пакування кондиціонеру - флакон з прозорого м'якого пластику, з розпилювачем. Захисту від відкриття не було, але був прозорий ковпачок на розпилювачі. Картоного пакування не було.

На лицьовій стороні в нас вказано назву засобу, виробника та його обіцянки стосовно дії засобу.

На зворооті розписано як діють його активні компоненти, результат від використання, спосіб застосування, застереження, строк придатності, склад, адреса виробника.

Склад виробник вказав наступний:

"Aqua, Cyclopentasiloxane,Cetrimonium Chloride, Dimethiconol,PEG-12 DIMETHICONE  Polyquaternium-7,Arginine,Glycerin,Persea Gratissima (Avocado) Oil, Panthenol,parfum,Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone"

Склад достатньо локанічний. Є консерванти, емульгатори, емоленти - ну куди ж без них?

З активних інгрідієнтів у нас аргінін, олія авокадо (доречі, одна з найкращих олій у догляді за волоссям), вітамін В5.

Також у складі є 2 силікони.

Сам кондиціонер складається з двох фаз - рідкої та маслянистої, які про взбовтувані змішуються в одну.

Після змішування засіб має світло-рожевий колір.

Запах - гидотний. Дуже різкий, неприємний, нагадує дешевий чоловічий одеколон. Причому не вивітрюється з волосся навіть через два дні, і потім цим "ароматом" смердить наволочка, греебінець, шапка, резинка для волосся... Мій чоловік був готовий спати окремо від мене, бо він зовсім не міг переносити цей душман від мого воолосся...

Виробник радить наносити засіб на чисте сухе або вологе волосся.

Я наносила його на вологе, перед сушінням феном. Розпилюється він непогано, після нанесення розчісувала волосся, для кращого розподілення. Жирної плівки на волоссі не залишалось.

Ну тут, як то кажуть, очікуання-реальність.

Виробник обіцяє:

  • Термозахист.
  • Захист кольору.
  • Інтенсивне зволоження та відновлення структури волосся.
  • Легке розчісування.
  • М'якість та шовковистість.

Термозахист - згідно складу, тут все ок. У якості "захисників" - жиророзчинні силікони. Та, як по інструкції, є вітамін та масло. Але! Насправді, окрім захисту від термовпливу більше цей засіб нічого не дасть.

По-перше, змити силікони, що є у складі можно лише шампунем з агресивним ПАВ, а їх накопичення на волоссі призвиде до сухості та ламкості волосся.

По-друге, що насторожує - виробник пише про "...зміцнення волосяних цибулин, зменшення випадіння волосся, прискорення росту волосся..." А це можливо, якщо наносити засіб на коріння. Виходить, що виробник не знає як діють його головні інгредієнти захисту від термо? А що буде, якщо ці силікони наносити на шкіру голови? Привіт випадіння, лупа, швидке забруднення волосся...

Я засіб використовувала тільки як термозахист, більше нічого від нього не очікувала. Але після його використання волосся ставало гіршого стану...

З власного досвіду рекомендувати засіб не можу. Як висновок - пплюси та мінуси тезово:

Плюси:

  • Лаконічний та чітко підібраний склад.
  • Термозахист.
  • Легкість та зручність у використанні.

Мінуси:

  • Мерзотний аромат.
  • Відсутність доглядової дії.
  • Необхідність змивання шампунем з агресивним ПАВ.

Ось якость так, мої красуні, робіть висновки самі - купувати чи ні цей продукт.