#mostexpensiveproductsmakeupclub
💖
Ну що ж.. в останні години челенджу беру по-пам'яті те, що у даних категоріях на моїй поличці коштує найбільше... і те, що з'явилось у мене лише завдяки клубу! І я ні про що не шкодую))
З клубом я зрозуміла, що мені треба замінити свої старі палетки, і NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette здалась мені ідеальною, там і підбір відтінків зручний, і якість на висоті 🥰. Дуже люблю цю палетку.
Нещодавно завдяки клубу у мене з'явилась Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil, і скажу чесно, я б сама собі не купила таку дорогу олійку 🤭. Загалом вона досить класна, добре виглядає на губах та не сушить їх, навіть якщо користуватись кілька днів лише нею.
Ну і звісно, завдяки тестуванню у клубі, у мене поміж мініатюр, пробників та відливантів з'явився флакон у 100ml Aquolina Pink Sugar, ну дуже мені подобається цей аромат, у ньому є солодкі полуничні ноти, які нагадують цукрову вату, а також вчуваються цитрусові ноти.
Тому наразі от така підбірка у мене вийшла, чисто з моїх суб'єктивних спогадів про ціни 🤔. Усім дякую за увагу та гарного дня 💖.
Коментарі (0)