Hanna Domashenko

#Mostexpensiveproductsmakeupclub

#Mostexpensiveproductsmakeupclub

Я пам'ятаю, як тряслися рученята, коли було придбано першу дорогу косметику! Я себе відчувала королевою всесвіту! Мій ТОП - це шикарні засоби, перевірені часом та рекомендаціями улюблених ютуберів!😅

Guerlain Terracotta Natural Healthy Glow Powder

Ця пудра-бронзатор дає мені таке сяйво та такий колір, який не дає мені жоден інший засіб в косметичці! Аромат, колір, пакування - все це дає мені відчуття, ніби я фарбуюсь на червону доріжку! Пудра лягає ніжною вуаллю та створює ефект, як на обкладинці журналу! Дуже її обожнюю! І повторю її ще не один раз точно!

#Mostexpensiveproductsmakeupclub
#Mostexpensiveproductsmakeupclub

Chanel Ultra Le Teint Velvet SPF 15

Цей тональний - це мій скарб! Він був дорогим, але таким бажаним! Його текстура та фініш не може зрівнятися з жодним іншим засобом мас-макрету! Після того, як засіб всідається на шкіру - його фініш нагадує оксамитове обличчя...ніби ви щойно припудрилися. Я такого тонального не бачила у жодного виробника. Він у форматі флюїду і гарно лягає на шкіру!

Yves Saint Laurent Vernis A Levres Water Stain (Shade 614)

Блиск від Yves Saint Laurent став для мене справжнім улюбленцем! В цей колір я закохалася з першого затесту! Він чудово підходить на щодень, а якщо нашарувати колір, то можна отримати більш інтенсивний відтінок. Єдине, що мене в ньому засмутило - гіркуватий присмак на губах...хоча, то може так спеціально задумав виробник, аби поцілунки з ним ставали на контрасті палкими та солодкими?)... хто знає))

Обожнюю свої перлинки косметичних декоративних засобів! Люблю кожен флакончик ніжною любов'ю!