krutoguuz

ПОВНИЙ РЕЛАКС ТА АНТИСТРЕС

ПОВНИЙ РЕЛАКС ТА АНТИСТРЕС
ПОВНИЙ РЕЛАКС ТА АНТИСТРЕС

Як часто ви дозволяєте своєму тілу повністю розслабитися?

Зараз дуже часто в житті всі кудись біжать і не дають собі навіть нормально видихнути та релакснути.

Але я вирішила знайти час і дати трішки релаксу тілу.

Що я для цього зробила?

Придбала Кристалічний концентрат для ванни "Антистрес" від Bisheffect

Особливості кристалічного концентрату для ванн «Антистрес» від Bisheffect: - застосовується в бальнеології; - має заспокійливу і гармонізувальну дію; - знижує рівень втоми; - нормалізує діяльність нервової системи; - підтримує функціональність опорно-рухового апарату; - насичує організм магнієм трансдермально; - бореться з больовими відчуттями після фізичного навантаження.

ПОВНИЙ РЕЛАКС ТА АНТИСТРЕС
ПОВНИЙ РЕЛАКС ТА АНТИСТРЕС

Концентрат неймовірно швидко розчиняється в теплій воді та надає їй приємного аромату та блакитного забарвлення.

Спосіб застосування: в ванну (на 100 л води), температурою 35-40 ° С, додати і розвести 100-150 мл кристалічного концентрату. Приймати ванну протягом 15-20 хв.

Склад засобу:

Абсолютно натуральний склад включає цілий комплекс корисних інгредієнтів. Головними діючими компонентами є:

  1. Кристали магнію. Природний мінерал забезпечує лікувальну властивість засобу, надаючи протизапальний, знеболюючий, регенеративний і заспокійливий ефект. Частинки швидко розчиняються у воді і добре проникають в глибокі шари дерми, роблячи її пружною, доглянутою, очищеною від забруднень, токсинів і висипань.
  2. Ефірна олія лимона. Елемент забезпечує тонізуючий ефект на нервову систему організму і надає приємний цитрусовий аромат. Крім цього компонент успішно бореться з бактеріями, запаленнями і ранами.
  3. Ефірна олія лаванди. Інгредієнт додає тонкий аромат, надає заспокійливий і омолоджуючий ефект. Завдяки йому усувається лущення шкіри, її в'ялість і набряклість.

При регулярному його застосуванні можна не тільки домогтися здоров'я шкіри і організму, але і підтримати молодість, красу тіла. Результат відчутний вже після прийняття першої бішофітної ванни, а при проходженні повного курсу терапії ефект залишається стабільним. До того ж ароматичні складові забезпечують приємний запах, що робить сеанси релаксу ще більш комфортними, розслаблюючими і атмосферними.

Показання до застосування:

  • слабкі захисні функції організму;
  • загальна втома, виснаженість;
  • нервозність, стрес;
  • порушення сну;
  • проблеми в роботі опорно-рухового апарату (артрит, артроз, біль у суглобах і м'язах, радикуліт);
  • захворювання серцево-судинної системи (вегето-судинна дистонія, варикоз).

Також застосування засобу доцільно в профілактичних цілях після важкої фізичної і розумової роботи або перенесених інфекційних, простудних і вірусних захворюваннях. Завдяки натуральним компонентам організму легше відновитися після стресу і знову підвищити імунний захист.

То з ким же ж я поділилася?

Цього разу не з однією, а відразу з двома. Бо зараз вже бличе до осені і буде більше бажання відігруватися.

Бабусі дуже оцінили аромат та ефект від таких ванночок і сказали, що як закінчать свою баночку, то хочуть ще щось спробувати від цього виробника.

А ви тішите своїх мам, бабусь та взаглі родичів?

тут писала про магнієві пластівці від цього бренду https://club.makeup.com.ua/post/45937/