ГЕЛЬ З АРОМАТОМ РОЗКОШІ
Avenue Des Parfums Midnight Nice
Гель, який мій чоловік так полюбив, що почав користуватися мочалкою, щоб його економніше використовувати.
Тип аромату: квіткові, шипрові
Початкова нота: Кедр, Лимон, Цитрон
Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Рожевий перець
Кінцева нота: Ірис, Амбра, Білий мускус, Ветівер, Пачулі, Тикове дерево
Midnight Nice це про подорож у захопливий світ нічної Ніцци. Такий аромат це натхнення для жінок, які цінують витонченість. У верхніх нотах ви відчуєте свіжість лимона, збалансовану кедровими нотами та яскравість цитрону, які додають аромату енергії. Серце аромату розкривається водяним гіацинтом, рожевим перцем і ніжністю жасмину. Ці ноти додають аромату жіночності та шарму, створюючи відчуття загадковості та привабливості. У базових нотах глибокий білий мускус поєднується з теплими нотами пачулі і ветівера, створюючи завершений та тривалий слід аромату. Тикове дерево, ірис і амбра додають аромату неповторності та глибини.
Після душу залишається розкішний аромат на тілі, який тримається кілька годин. Цей аромат настільки розкішний, що мій чоловік не хоче тепер користуватися іншими гелями. Сказав; що цей найкращий в його житті.
Упакування:
Воно досить мінімалістичне, але при цьому дуже приємне на дотик та естетичне. Зі зручним перемикачем та приємною металево-пластикою кришечкою.
Консистенція та колір:
Гель прозорого кольору тп досить густої текстури, чудово вспінюється та не сушить шкіру.
Знайомі з продукцією цього бренду?
Бо я тепер хочу перепробувати всі їхні аромати. Добре, що їх не дуже багато.
Коментарі (0)