Sugar, Mira Max, eau de parfum.
Вивчення нової теми.
Міра Макс - бренд, який ,як на мій погляд, дозволяє познайомитись із новими, актуальними або нестандартними ароматами в достатньо якісній формі і не за всі гроші світу. Особисто я завдяки Міра Макс мала змогу визначитись зі своїм відношенням до повного протиріч парфуму Kirka. Тепер же на черзі нестандартна версія ( як кажуть знаючі люди) Ex Nihilo Fleur Narcotique : Sugar.
Нові теми в ароматах для мене велика загадка . Тому що, читаючи ольфакторну піраміду, я зовсім по іншому складаю в умі букет парфуму. Тим то найбільше і подобаються такі покупки. Ніби і вибрала сама, а виходить сюрприз. Ну ніяк не "придумувалось" мені із, наприклад, верхніх нот Sugar : бергамот, лічі, персик уявно скласти аромат, що буде схожий на запах чистого стоматологічного кабінету. Чи, може то і не кабінетом пахне, а тими мінеральними речовинами, які змішують для лікування. І от на фоні цього стерильного мінерального пилу починає розквітати неголосним ароматом жовта дрібна квіточка з солодким( але не медовим і тягучим, а цукровим і лаконічним ) відтінком.
На гарячій шкірі квітка перетворюється на краплинку йоду, розбавленого водою. Але все це ненав'язливо. Дуже гарно і ніжно.
А в прохолодні ранки і йод, і жовті квіточки притишені і стають базою для яскравого і свіжого цитрусового сплеску. На холоді Sugar стає ще "стерильнішим", ще свіжішим.
Я дуже рада, що парфуму 100 мл., тому що цей об'єм вселяє в мене надію "дотягти" його до прохолодних днів. Хоч і влітку мені сподобався цей аромат: аромат самодостатньості і відстороненості .
Парфуми відчутно в радіусі метра . Вони не тиснуть і не напирають в спеку. Верхні свіжі ноти дуже довго грають навіть на моїй гарячій шкірі, а потім ідуть в тиху базу, яка звучить теж достатньо прохолодно. На одязі тримаються не менше доби. Але чути їх з одягу лише тоді, коли його одягаєш. По всій кімнаті чути парфум лише після розпилення не більше ,ніж пів години.
Що ще раз підкреслює самодостатність парфуму. Він сам в собі, і близько до тіла. Він стійкий, але не лізе в ніздрі людям поруч. Він ввесь день свіжо і ніжно сидить на господарі. Словом, Sugar від Mira Max дуже достойний нестандартний парфум , який раджу спробувати, якщо втомились від дуже солодких, дуже гурманських чи дуже щоденних свіжачків.
Коментарі (0)