Yana Osyka

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow Contour Duo, Light To Medium

Мені далеко не завжди подобаються зовнішньо продукти від Charlotte Tilbury, але обʼєктивно це дуже гарно. Палетка неймовірно красива, вона важка і відчувається вартісною. В середині зручне велике дзеркало. На продукті промінчасте тиснення, яке повторює малюнок зовнішньої сторони палетки. А овальні рефіли, це ж просто вау.

За немаленьку суму ми отримуємо два продукти: бронзер і хайлайтер. Поговоримо за них детальніше.

Sculpt - це щось середнє між бронзером і скульптором. Він чарує своєю універсальністю. На свотчах здався надто блідим бежем, але на обличчі це ідеальне попадання в мій підтонтон. Він дає легку теплу тінь, яка не виглядає сірою чи жовтою плямою. Легко тушується, з ним жодного разу не було проблем. Можна нанести як і на припудрений, так і на вологий тон. Користувалась з різними пензлями і все завжди було ідеально.

Тримається на мені весь день. Єдиний мінус - Sculpt надто сильно пилить, тому не знаю на скільки його вистачить. Але якщо що, я готова купити ще.

Highlight - хайлайтер, але дуже делікатний. Багато кому він взагалі не подобається, я ж не розділяю такі песимістичні думки. У моєму розумінні це хайлайтер на кожен день, легкий і ніжний. Текстуру шкіри не підкреслює, але до кінця дня я його майже не бачу. Норм продукт, але не вау. Тому як би замість нього мені дали другий рефіл відтінку Sculpt, я б була не проти.

Загалом я розділяю позитивні відгуки на цю палетку. Це справді чудовий продукт, який зможе підійти багатьом людям. Не очікувала що Charlotte Tilbury мене так порадує. Але дякую її за створення цього чудового бронзеру. Це найкраще що в мене було за 8 років активного використання косметики. Але трохи сумно, бо ти ще й платиш за хайлайтер, яким не будеш користуватись. Не вигідно виходить. Мрію про окремий продукт тільки з відтінком і формулою Sculpt.