SheGlam Insta-Ready: Bubblegum
Детальний огляд нашумівшої пудри 2 в 1. Sheglam мене дуже сильно дивує, викликаючи неймовірні емоції.
Всім привіт! Сьогодні в нас в програмі пресована та розсипна пудра від Sheglam у трендовому рожевому відтінку Bubblegum! Скоріш тисни "Дізнатись більше", щоб побачити детальний допис!
Можливо, пудра більше мене манила своїм кольором, але давайте розбиратись, що ж такого нам зробили Sheglam за $8,50 [згідно офіційного сайту]. Розповім про текстуру, ефект, та як вона виглядає на обличчі / в макіяжі.
Пакування | Склад
Пакування. Все, починаючи від коробки - виглядає добротно та якісно. Пакування під колір пудри, в рожевих тонах. Написи виконані рельєфною фарбою, а поверхня злегка має градієнт у відтінках.
Сама ж пудра знаходиться у двоповерховому будиночку. Зверху в нас знаходиться пресована [з дзеркальцем], а під нею можна викрутити розсипну. Ніщо ніде не люфтить, розсипна має зручний захист від надмірного висипання. Його можна повертати, задіюючи потрібну кількість дирочок, через які можна дозовано відсипати продукт. Це надзвичайно зручно!
Склад. Кому важливо, - пудра йде з тальком, який на першому місці в складі. За місяць майже щоденного користування я на собі змін не побачила, але для людей, яких турбують комедони - можливо це питання й має бути присутнім. Проте, я не запудрюю все обличчя. Зазвичай це зона під очима, рухома частина повік, та під настрій - підкреслення вилиць. Також в складі пудра містить міку (світловідбивні частинки - тільки в розсипній), та диметикон, який теж багато кого лякає. Але те, що він присутній в славнозвісному La Roche-Posay Effaclar Duo + (тепер Duo M) - то все нормально. Засіб то діючий, і всі одразу розводять руками, бо нема що додати.
Справді, на склад декоративки я ніколи не звертала увагу, поки не почала працювати в цій сфері, та кожен другий мене питав за тальк в пудрах. Ну, гаразд. Одразу скажу, що в цій він є.
Пресована пудра | Свотчі | Властивості
Помол в неї достатньо дрібний. Я набираю її трикутничком та вбиваю в зону під очима, легко розтушовуючи її по сторонам. На шкірі вона дає легкий рожевий відтінок, і на обличчі також трохи видно, що вона рожева. Але коли макіяж завершено до кінця - ця видимість рожевості зникає. Тому, якщо у вас теплий чи нейтрально-теплий тон обличчя - краще візьміть або прозору, або з іншим відтінком, бо може виникнути дисбаланс у відтінках [між шкірою та контрастною пудрою]. У мене нейтрально-холодний підтон шкіри, тому мені подобається, як пудра виглядає на мені. На свотчах можете побачити, як вона віддає рожевим. Сфотографувала на сонці, та при денному освітлені в кімнаті.
На шкірі | Властивості. Ви, напевне, бачили багато відео, яка вона водостійка? (ну, особливо, розсипна). Так ви спробуйте на будь-яку пудру полити воду. Вона суха, буде як мука. Цей міф я розсекретила, коли мила кришечку від старої розсипної пудри, яка не позиціонувалась як ВОДОВІДШТОВХУЮЧА. Тут трішки міфом нам повіяло 😁 Що по властивостям? Вона гарно матує, не підкреслює рельєф шкіри та не западає в складки нижньої повіки. Це для мене дуже важливо, і тому я останнім часом від пресованих відмовилась, бо мене багато які цим дратували. Тож, ця пудра - базова та добротна. Тримається протягом дня та не дає ефекту сухості. Вона не суперстійка, тому в спеку від окуляр може трішки сковзати. Але це все одно поставило її в топ - бо до неї справді рука тягнеться!
Розсипна пудра | Свотчі | Властивості
Ну а розсипна, це просто блаженство. Я трішки повертаю захисну кришку так, щоб був відкритий тільки один ряд дирочок. Стукаю на кришку, закриваю захисний відсік і достукую ще те, що могло залишитись по корпусу. Наношу зазвичай трикутничком, хоч і пензликом вона лягає непогано. Трикутничком получається такий блюр-ефект [завдяки світловідбивним частинкам] з легким фотошопом. Я не знаю, як їм це вдалось, але вона на голову вище моєї старушки Ciate London, якою я користуюсь не перший рік поспіль. Помол тут просто мегадрібний. Текстура шовковиста, вуалева, та не контрастує з шкірою так, як пресована. Вона як натуральний пудровий рожевий - лиш з легким натяком на цей відтінок баблгам. На шкірі під очима дуже важко її зауважити; так напевне тільки якщо знати, що все запудрено-припудрено.
По властивостям вона мені ще більше сподобалась, чим пресована. Але я себе дуже заставляю все ж закінчити Ciate, бо пресований сухий продукт нікуди не втікне (по термінам, мається на увазі). Вона також не забивається в складки, не робить сухості під очима. Чудово блюрить та має легкий світловідбивний ефект. Вона мені дуже нагадала мою Mary Kay, яку я хотіла хвалити після Ciate. А тут "пропустіть, пані, я тут без черги зайду" - зʼявляється ця барбі-пудра, і вже вийшла на показ, щоб її тут розхвалили 😁 Ну от, якось так. По стійкості так само - може втікати під час спеки (хоч вона в нас тепер аномальна, і я стараюсь в таку погоду по мінімуму на себе щось давати). Бо тут закомедонити може від будь-чого, і не тільки в тальку справа.
Тому, вона цілком виправдовує ось цей напис на пакуванні - Insta-Ready. Я наче знов повернулась в епоху full-glam та блюр-образів. Хоч, вона і для бейкінгу підійде. Одним словом - це поле для експериментів уже.
Пудра в макіяжах | Висновок
Як на мене - це чудовий варіант за такі гроші (якщо ви не боїтесь тальку). Пакування - мегастильне та дівчаче. Текстури приємно потішили, і до них тягнеться рука! Що пресована, що розсипна - не забиваються в складки нижної повіки та не роблять "ефекту пустелі". Я наношу їх виключно постукуючими рухами [трикутничком], щоб зафіксувати консилер під очима чи на рухомих повіках.
Тож, вона стала моєю справжньою подругою та плюсиком до натхнення на створення нових образів. Для інстаграмних фото підходить на всі сто 🙆🏼♀️
Гарного всім вечора та багато натхнення😊
Коментарі (0)