Мій аромат затишку
Jasmine&Plum від Avenue des Parfums
Раніше я думала, що аромати для дому - це недоречна стаття витрат, але зовсім недавно моя думка змінилася. Я почала практикувати медитації і до них я підпалюю індійські ароматичні паличкі - і це така насолода - півгодини медитації вдихати ці заспокоюючі аромати. То ж я задумалася, що аромат для дому на постійній основі доволі приємна річ.
Для свого експерименту я обрала аромат Jasmine&Plum від українського бренду Avenue des Parfums - це бренд, який пропонує унікальні аромати, створені з любов'ю та натхненням. Кожна композиція - справжній шедевр парфумерного мистецтва. Аромат Jasmine&Plum - це яскравий приклад того, як можна поєднати класичні ноти з сучасними трендами.
Спершу мене дуже порадувало пакування дифузора - він огорнутий картоном і наліпкою з повною інформацією щодо аромату та правильної розпаковки коробочки. У комплекті 6 паличок, які можна час від часу перевертати для більшої насиченості ароматом. Рідина в пляшечці кольору бургунді. Я зняла захисну плівочку, накрила кришечкою, вставила палички і почалася магія...✨
Мене завжди зачаровував аромат жасмину, тому я без вагань обрала саме цей аромадифузор. І я не помилилася - бо це був метч з першого вдиху 💜
Тепер, коли я вертаюся додому, мене огортає аромат затишку, спокою, квітів... Доречі, це мій улюбений квітково-фруктовий тип аромату. Він не солодкий і зовсім не нудотний (за це я трошки переживала). Жасмин додає йому легкості і в оселі ніби стає більше повітря. Виникає асоціація прогулянки квітучим садом ранньою весною.
Я не майстер описувати аромати, бо це щось дуже індивідуальне і невловиме, але тут я спочатку відчуваю легку кислинку бергамоту і мандарина, яка поступово переходить у солодкувато-пʼянкий аромат вишні. А потім мене накриває хвилею ніжного жасмину🌸 в поєднанні з пряною корицею. Це щось незабутнє! Для мене це аромат безтурботності і легкості.
Бренд Avenue des Parfums завляє, що їхні аромати не просто запахи, а подорожі. Цілком згодна, бо для мене це була подорож у часі - у безтурботне дитинство і літні канікули у бабусі в селі, коли ми збирали вишню в саду🍒
В описі до аромадифузору заявлені ось такі багаті ноти:
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Мандарин, Рожевий перець, Чорний перець
Нота серця: Кедр, Кориця, Пачулі, Троянда
Кінцева нота: Деревинні ноти, Ладан, Мускус, Шкіра
Я неймовірно задоволена своїм експериментом і щиро можу вам рекомендувати цей аромат для дому. Особисто для мене тепер це один з фаворитів до якого повернусь, спробувавши кілька інших ароматів.
Діліться вашими враженнями про ці аромадифузори. Які були або є, або плануєте замовляти?
Коментарі (0)