Annet🦄

Мій аромат затишку

Мій аромат затишку

Раніше я думала, що аромати для дому - це недоречна стаття витрат, але зовсім недавно моя думка змінилася. Я почала практикувати медитації і до них я підпалюю індійські ароматичні паличкі - і це така насолода - півгодини медитації вдихати ці заспокоюючі аромати. То ж я задумалася, що аромат для дому на постійній основі доволі приємна річ.

Для свого експерименту я обрала аромат Jasmine&Plum від українського бренду Avenue des Parfums - це бренд, який пропонує унікальні аромати, створені з любов'ю та натхненням. Кожна композиція - справжній шедевр парфумерного мистецтва. Аромат Jasmine&Plum - це яскравий приклад того, як можна поєднати класичні ноти з сучасними трендами.

Спершу мене дуже порадувало пакування дифузора - він огорнутий картоном і наліпкою з повною інформацією щодо аромату та правильної розпаковки коробочки. У комплекті 6 паличок, які можна час від часу перевертати для більшої насиченості ароматом. Рідина в пляшечці кольору бургунді. Я зняла захисну плівочку, накрила кришечкою, вставила палички і почалася магія...✨

Мене завжди зачаровував аромат жасмину, тому я без вагань обрала саме цей аромадифузор. І я не помилилася - бо це був метч з першого вдиху 💜

Тепер, коли я вертаюся додому, мене огортає аромат затишку, спокою, квітів... Доречі, це мій улюбений квітково-фруктовий тип аромату. Він не солодкий і зовсім не нудотний (за це я трошки переживала). Жасмин додає йому легкості і в оселі ніби стає більше повітря. Виникає асоціація прогулянки квітучим садом ранньою весною.

Я не майстер описувати аромати, бо це щось дуже індивідуальне і невловиме, але тут я спочатку відчуваю легку кислинку бергамоту і мандарина, яка поступово переходить у солодкувато-пʼянкий аромат вишні. А потім мене накриває хвилею ніжного жасмину🌸 в поєднанні з пряною корицею. Це щось незабутнє! Для мене це аромат безтурботності і легкості.

Бренд Avenue des Parfums завляє, що їхні аромати не просто запахи, а подорожі. Цілком згодна, бо для мене це була подорож у часі - у безтурботне дитинство і літні канікули у бабусі в селі, коли ми збирали вишню в саду🍒

В описі до аромадифузору заявлені ось такі багаті ноти:
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Мандарин, Рожевий перець, Чорний перець
Нота серця: Кедр, Кориця, Пачулі, Троянда
Кінцева нота: Деревинні ноти, Ладан, Мускус, Шкіра

Я неймовірно задоволена своїм експериментом і щиро можу вам рекомендувати цей аромат для дому. Особисто для мене тепер це один з фаворитів до якого повернусь, спробувавши кілька інших ароматів.

Діліться вашими враженнями про ці аромадифузори. Які були або є, або плануєте замовляти?

Мій аромат затишку
Мій аромат затишку
Мій аромат затишку
Мій аромат затишку