Кавун чи Ананас?
Огляд масок Garnier Fructis: Чому варто обрати ананасову?
Привіт усім! 😌 Хочу поділитися своїм досвідом використання масок для волосся з лінійки Garnier Fructis. У мене тонке волосся, якому не вистачає об'єму, тому важливо, щоб засіб додавав і гладкості, і об’єму. Спочатку я купила кавунову маску, але вона мене розчарувала – окрім приємного аромату, ніякого ефекту для мого волосся.
Після цього я вирішила спробувати ананасову маску, тим більше, що Garnier оновили формулу. І це було правильне рішення! 😍 Маска дійсно виявилася дуже крутою. Волосся стало м’яким, гладеньким, не пухнастим, а консистенція маски густа і добре тримається на волоссі. До того ж, вона додає трохи об’єму, якого мені так не вистачає.
Цю маску можна використовувати як бальзам, як незмивний догляд і як маску, що дуже зручно. І найголовніше – об'єму дуже багато, вистачить надовго, що робить її ще привабливішою.
Після використання волосся виглядає доглянутим і має приємний аромат, схожий на чупа-чупс. 🍍 Якщо обираєте між масками Garnier Fructis – однозначно раджу ананасову! Вона дійсно варта уваги.
Коментарі (0)