Anna_feerie

Гель для душу з ароматом вишуканого парфуму

Гель для душу з ароматом вишуканого парфуму

Я дуже люблю аромати, наразі в мене просто якась парфзалежність почала розвиватись, адже довгий час зі зрозумілих причин нічого зайвого не купувала, аж тут світ парфумів буквально поглинув усю мою увагу)). Цей парфумований гель від українського бренду Avenue Des Perfums один з тих продуктів, якість та емоції від яких набагато вищі за їх вартість. Midnight Nice - це аромат в напрямку люксової композиції від Chanel (Chance Eau Fraiche - той, що зелененький🥰). І, якщо класичні композиції від Шанель для мене заважкі, то це саме та золота середина, в міру свіжа, обрамлена квітковою прохолодою та деревинною базою, що з одного боку не заважає, а з іншого - красиво розкривається, даючи фору навіть парфумованим гелям з дорожчого сегменту.

Гель для душу з ароматом вишуканого парфуму

Midnigh Nice розкривається соковитими бадьорими цитрусами, вони, як кисленький лимонад, наповнюють простір енергією та освіжаючої прохолодою. Далі до цитронного коктейлю додаються квіти, але не надто тягучі та солодкі - а також літні та холодящі - водяний гіацинт та жасмин😍.

Та це був би звичайний гель, якби не база люксових парфумів - ірис, мускус та деревина роблять композицію більш складною та довершеною, а найголовніше, приємний фльор залишається на тілі ще близько години часу, перетворюючи банні процедури на справжній СПА-ритуал💙.

Гель не сушить шкіру та дуже добре піниться, так що при бажанні можна створити ось таку пухку пінку і почуватися в ванній, як Клеопатра, не менше)). Очищує добре, а це відчуття свіжості та прохолоди після купання допомагає пережити літню спеку, яка до нас повернулась і знов нагадала, що таке +35 🙃.

Точно можу сказати, що на осінь хочу спробувати вишневий аромат від цього бренду (кажуть, він близький по звучанню до знаменитої "Загубленої вишеньки" від Тома Форда, тож на дощову та похмуру погоду такий зігріваючий напій точно прийдеться до смаку моїй шкірі!)).